Şimdi Ara

PT'yi Tekrar Yüklemek İster misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •  

         Metal Gear Solid serisinin yaratıcısı Hideo Kojima'nın Konami'den ayrılıp Sony kanadına geçmesiyle, arkasında bıraktığı mirastan bir koleksiyon yapmak isteyebilirsiniz. Tabi bu koleksiyonun içinde eksik bir parça olacaktır. Konami'nin piyasadan sildiği PT. PT, Del Toro ve Kojima'nın beraber üzerinde çalıştığı yeni Silent Hill oyunun demosu niteliğindeydi. Her ne kadar Konami piyasadan silmiş olsa da, internete bir kere konulan bir şeyin bir daha asla kaybolmayacağını anlamamış olsa gerek. Zira Gamexeon'dan bazı kullanıcılar PT'yi tekrar PS4'e yüklemenin bir yolunu buldu. 

          Öncelikle yöntemi anlatmadan önce, bunun Sony tarafından onaylanmadığını ve legal olmayan bir süreç olduğunu söyleyelim. Yani bu üçüncü parti uygulaması sizi ve bilgilerinizi riske atabilir. Eğer bununla ilgili bir derdiniz yoksa, PT'yi PS4'ünüze geri yükleyebilirsiniz. 


         Gamexeon'da ayrıntılı anlatıldığı kadarıyla işlem şöyle gerçekleşiyor, SUWI adlı programı indiriyorsunuz ve sizin için proxy IP'nizi kullanarak PS4'ünüze yeni bir bağlantı yaratıyor. Yani yeni bir bağlantı yaratıyorsunuz ve proxy ekranını geldiğinizde 'USE' tuşuna basıyorsunuz ve port 808'i seçiyorsunuz. Hemen ardından kütüphanenize gidip PT'yi yükleyebiliyorsunuz. Bu kadar basit. Ancak şu üzücü haberi verelim, eğer PT'yi Konami mağazadan kaldırmadan önce yükleyip kütüphanenize eklemediyseniz, bu program sizin için oyunu indiremiyor. Eğer hali hazırda oyunu indirmişseniz, PT ile tekrar korkamaya başlayabilirsiniz. 










  • Ancak şu üzücü haberi verelim, eğer PT'yi Konami mağazadan kaldırmadan önce yükleyip kütüphanenize eklemediyseniz, bu program sizin için oyunu indiremiyor. Eğer hali hazırda oyunu indirmişseniz, PT ile tekrar korkamaya başlayabilirsiniz

    İlk bunu okuyun
  • kojima bu oyunu yarım bırakmaz ama ismi Silent Hills olarak kalırmı bilmem

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Açıkçası Kojima'dan bir korku oyunu bekliyorum. Adı P.T olmasında T.P olsun hiç önemli değil, Kojima ne yapsa oynanır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ay daral geldi şu kojimadan

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu oyunu PT adında farklı ve oyuniçi karakterleri farklı isimlendirerek tamamen telif hakkından uzak bir şekilde çıkartabilirler aslında.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bende bu yöntemi deneyeceğim ama banlanma olayı var deniyor peki bunu indirip tekrar proxy eski haline getirsem sıkıntı olurmu ayrıca indiren oldumu bu şekilde benim hesapta kütüphanede duruyor P.T
  • PT ne yahu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.