Şimdi Ara

PsychoSeXy pk video part-3(new and quit ko)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=KFKNa7OTEz4

bu son videom oyunu bıraktım lütfen yorumlarınızı esirgemeyin..... en sevdiğim videom oldu şimdiden saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReturnOfSeXy -- 23 Aralık 2006; 13:34:26 >

• güzel video kendi sitemede kopyaladım
  • part-1 part-2 part-3 hepsini izledim ama bu part-3 daha baska olmus eline sağlık oyunu bırakmana üzüldüm.. knight bir kaliteli player daha kaybetti
  • GüzeL video ama part 1-2-3 ü şimdi izledim aralarından en iyisi bana 2gibi geldi neyse başarılarının devamını dilerim.
  • oyunu bırakmana uzuldum dostum
    ama benım edanadakı JnRaLbAy soyulduktan sonra ben de bıraktım
    ama bu kolay pra kasılınca logosta hemen bırdaha actım
  • saolun beyler yorumlar için :D
  • ooooo bu video manyak olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok güzel vdeo da skill bar dizilişin tüm bölümleiryle yazarmısın
  • güzeL
  • yorumlar için saolun yaza kadar quit ko demiş bulunuorum
  • Bana kötü combo yapıosun daha doğrusu çok failed verdiriyorsun demiştin ama sende çok mükemmel combo yapamıyorsun
    Keşke edana da olsaydında bi kapışsaydık.
    edit:
    GameCam i çalıştırdım sonunda vol2 de görüceksiniz fail var mı yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 26 Aralık 2006; 14:31:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Bana kötü combo yapıosun daha doğrusu çok failed verdiriyorsun demiştin ama sende çok mükemmel combo yapamıyorsun
    Keşke edana da olsaydında bi kapışsaydık.
    edit:
    GameCam i çalıştırdım sonunda vol2 de görüceksiniz fail var mı yok mu

k dostum yaparız benim edanada arkadaslar war... dikkat et minor kullandığımda kacıo ama spike trust ve picie kolay kolay fail verdirmem.................. pot kullandığımda ise hiçbir skill kacmıo cok nadir ben senin videona kötü demedim ama iiide deil... int cafede arkadslara rastlarsam phco yada sercan42dn sana pm atarım........ ()(%&/%&/+( die yazarım ozman moradona gecersin konusuruz nerde vs yapcamızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReturnOfSeXy -- 26 Aralık 2006; 14:57:41 >

• La Psycho yaf bana Tşk yazzcaktın vid. hani söz wermiştin BEn Minion72Sen şimdi oyunumu bırakıon hakket yaf...İnsan pelerin görevine yardıma gelir
  • la tekrar MYKO ya gel bence :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: muyatr

La Psycho yaf bana Tşk yazzcaktın vid. hani söz wermiştin BEn Minion72Sen şimdi oyunumu bırakıon hakket yaf...İnsan pelerin görevine yardıma gelir

walla aklıma geldi ama nickini hatırlayamadım kusura bakma charı arkadasa verdim ama yaza kadar......

myko içinde sunu sölüyeyim 4ever myko(ama yeni server acılırsa)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.