Şimdi Ara

((((((((((PSU TESTİ EKLENDİ!! SIFIR NVIDIA GTX480 14ADET SATTIK SON KARTLAR KALDI! )))))))))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
7.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KARTLARIN FİYATI SONDUR TAKAS VE PAZARLIK DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR BOŞA PM ATIP VAKİT KAYBETMESİNLER! ZATEN SINIRLI SAYIDA KART KALDI. OLANLARA DA HAKKINI VERENLER SAHİP OLACAKTIR!!

ARKADAŞLAR BU EKRAN KARTINI ALACAK KİŞİLERİN EN ÇOK KAFASINA TAKILAN SORU ELLERİNDEKİ PSU'NUN YETERLİ GELİP GELMEYECEĞİ SORUSU. BENDE BU DOĞRULTU DA KENDİ SİSTEMİM İLE TEST GERÇEKLEŞTİRDİM.

ELİMDE WATT ÖLÇMEYE YARAYAN BİR CİHAZ VAR. BU WATT ÖLÇER PRİZE TAKILARAK İSTENİLEN CİHAZI WATT ÖLÇER ÜZERİNDEKİ FİŞE TAKMAK SURETİYLE NE KADAR GÜÇ ÇEKTİĞİNİ TESPİT ETMEYE YARAMAKTADIR. KENDİ SİSTEMİMİ BU CİHAZA BAĞLAYARAK TÜM KASANIN TOPLAM ÇEKTİĞİ GÜCÜ TAKİP ETTİM. EN ÇOK ÇEKTİĞİ GÜCÜ BULABİLMEK İÇİN DAHA ÖNCE 1080P CRYSIS 2 OYNAMAYI DENEDİM AMA BU BANA YETERLİ GELMEDİ. ELİMDE OCCT İSİMLİ BİR PROGRAM VAR VE EKRANDA FULLSCREEN MODDA 1080P BİR GRAFİK OYNATARAK CPU+GPU NUN SÜREKLİ OLARAK %90-100 ARASINDA DEĞİŞEN BİR YÜKTE TUTULMASINI SAĞLIYOR. BU TEST PSU TEST ETMEK AMAÇLI BİR TESTTİR. TESTİ BAŞLATARAK WATT ÖLÇER ÜZERİNDEN TÜM SİSTEMİN MAX ÇEKEBİLDİĞİ DEĞERLERİ TAKİP ETTİM. ELDE ETTİĞİM DEĞER 444WATT OLDU. BU DEĞERİN ÜZERİNE ÇIKAMADI. AYRICA ELİMDEKİ PSU CORSAIR 650WATT PSU OLUP VERİMLİLİK DEĞERLERİ GİRDİĞİ YÜKE BAĞLI OLARAK %83-87 ARASINDA DEĞİŞKENLİK GÖSTERMEKTE. FİRMANIN VERMİŞ OLDUĞU DEĞERLER TABLOSUNU KULLANARAK PSU 444WATT TÜKETİRKEN ORTALAMA %86 VERİMLİLİKTE ÇALIŞTIĞINI TESPİT ETTİM. BUDA ŞU ANLAMA GELİYOR ARKADAŞLAR. 444WATT IN %86 SI PC BİLEŞENLERİ TARAFINDAN TÜKETİLİRKEN GERİYE KALAN %14 LÜK KISIM PSU İÇERİSİNDE ISI VE DİRENÇ KAYBI OLARAK TÜKETİLMİŞ OLUYOR. 444 WATT'IN %86 SINI ALDIĞIMIZ ZAMAN 381.84 WATT GİBİ BİR DEĞER ELDE EDİYORUZ. BU DEĞER ELİMDEKİ SİSTEMİN TOPLAM TÜKETTİĞİ DEĞERDİR. DİĞER SİSTEM BİLEŞENLERİNE BAĞLI OLARAK BU DEĞER DÜŞÜP ARTMAKTADIR. REFERANS OLMASI AÇISINDAN KENDİ SİSTEMİMİ YAZIYORUM. BENİM SİSTEMİM TEKNOLOJİK OLARAK YENİ OLDUĞUNDAN ESKİ SİSTEMLERE GÖRE BİRAZ DAHA ENERJİ VERİMLİLİĞİ YÜKSEK. BU YÜZDEN TÜKETİMİ AZ. LAKİN BU EKRAN KARTINI ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIN SİSTEMİ NE OLURSA OLSUN BU DEĞER EN FAZLA 100+150WATT ARTACAKTIR. BEN ELİMDEKİ WATT ÖLÇER İLE DEĞİŞİK BİR ÇOK SİSTEMİN ENERJİ TÜKETİMİ DAHA ÖNCEDEN ÖLÇMÜŞTÜM ÇÜNKÜ.

SİSTEM BİLEŞENLERİM:

İ5 2500K LGA 1155
    ASUS MAXIMUS 4 GENE-Z ANAKART
    2X2 1600MHZ CL7 CORSAIR DOMINATOR RAM
    2X500GB CAVIAR BLACK WD HARD DİSK
    60GB OCZ VERTEX 2 SSD
    NEC DVD-RW
    NVIDIA GTX480 EKRAN KARTI
    CORSAIR HX650 WATT PSU

SİSTEM BİLEŞENLERİM VE ELDE ETTİĞİM TEST SONUÇLARI BUDUR ARKADAŞLAR. AYRICA ŞUNU TEKRAR SÖYLEYİM BU DEĞERLERE OCCT PROGRAMIYLA ULAŞTIM. HİÇ BİR OYUN SİSTEMİ BU DENLİ YÜK ALTINDA TUTMAMAKTA DOĞAL OLARAK OYUN OYNAYAN BİRİSİNİN BU DEĞERLERE ÇIKMASI ZORDUR
    MARKASI KALİTELİ VE GERÇEKTEN ETİKET DEĞERİNİ VERECEK 500WATT BİR PSU İLE SİSTEM BİLEŞENLERİNE BAĞLI OLARAK RAHATLIKLA BU EKRAN KARTLARI KULLANILABİLECEKTİR.

SIFIR ANTİSTATİK POŞETİNDE AÇILMAMIŞ-KULLANILMAMIŞ YURT DIŞI NVIDIA MARKA GTX480 EKRAN KARTLARI SATILIKTIR. ÜRÜNÜN KUTUSU OLMADIĞINDAN VE YURT DIŞI OLUŞUNDAN FİYATI UYGUN TUTULMUŞTUR.

1 ADET ELDEN SATILDI SagoLeRa006
    1 ADET ELDEN SATILDI colakal61
    1 ADET SANALPAZAR SATILDI midgardxxx
    1 ADET FORUMDAN SATILDI Imback1903
    1 ADET FORUMDAN SATILDI peryahardware
    1 ADET TAKAS YOLUYLA SATILDI technolocig
    1 ADET FORUMDAN SATILDI edacsac
    1 ADET FORUMDAN SATILDI The analyzer
    1 ADET FORUMDAN SATILDI tonyhawk
    1 ADET SANAL PAZAR SATILDI leon_21
    1 ADET FORUMDAN SATILDI The analyzer
    1 ADET FORUMDAN SATILDI SeKSandDoRT
    1 ADET FORUMDAN SATILDI Cosanostra
    1 ADET FORUMDAN SATILDI ooztuncer
    BU YOĞUN İLGİDEN ÖTÜRÜ HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.

ARKADAŞLAR BAZEN YANLIŞ ANLAMA OLUYOR. NVIDA NIN GPU DIŞINDA AMERİKADA KENDİ KARTLARINI ÜRETTİĞİNİ BİLMEYENLERİMİZ ÇOK. BENDE ÖĞRENELİ ÇOK OLMADI. YANLIŞ ANLAMANIN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN ÜRÜNÜN NVIDIA KENDİ SİTESİNDEN LİNK KOYUYORUM. KARTI BURDAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ. NVIDIA KARTLAR TÜRKİYE'DE OLMAYAN BİR KARTTIR. GENELLİKLE SADECE AMERİKADA SATIŞA SUNULUR.

http://www.nvidia.com/object/product_geforce_gtx_480_us.html

Memory Clock (MHz) 1848
    Standard Memory Config 1536 MB GDDR5
    Memory Interface Width 384-bit
    Memory Bandwidth (GB/sec) 177.4
    NVIDIA SLI®-ready* 2-way/3-Way
    NVIDIA 3D Vision Ready
    NVIDIA 3D Vision Surround Ready***
    NVIDIA PureVideo® Technology** HD
    NVIDIA PhysX™-ready
    NVIDIA CUDA™ Technology
    Microsoft DirectX 11
    OpenGL 4.1
    Bus Support PCI-E 2.0 x 16
    Certified for Windows 7

http://www.nvidia.com/object/product_geforce_gtx_480_us.html

TEKRAR SÖYLÜYORUM KART HİÇ KULLANILMAMIŞTIR. Bİ SIKINTISI VARMI DİYE SAÇMA SORULAR SORMAYINIZ LÜTFEN.

FİYAT:450TL

ÜRÜN ANKARA İÇİ ELDEN TESLİM SATIŞ ÖNCELİKLİDİR. GÖREREK ALINMASI HER İKİ TARAF AÇISINDAN DA SAĞLIKLI OLACAĞI DÜŞÜNCESİNDEYİM.

AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAFLAR ÜRÜNÜN KENDİSİNE AİTTİR. BİRAZ ÖNCE KENDİM ÇEKTİM.

KART İÇİN ÖZEL SOĞUTUCU (ZALMAN VF3000F) İSTEYENLER "peryahardware"E PM ATABİLİRLER!!!

((((((((((PSU TESTİ EKLENDİ!! SIFIR NVIDIA GTX480 14ADET SATTIK SON KARTLAR KALDI! )))))))))

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdardiego -- 14 Aralık 2011; 0:12:57 >

• pm
  • Hayırlı satışlar;
    Kartların soğutucuları referans soğutucumudur? fotoğraflardan anlaşılmıyor...
    Üzerlerinde herhangi bir marka ibaresi basılımıdır? (zotac, msi, asus vb)
    Orjinal kutuları veya aksesuarları mevcutmudur?
  • anlasıldı 1 adat kart alınıcaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tari_34 -- 11 Kasım 2011; 16:13:39 >
  • Kardeş burası 0 kart yeri değil . Hayırlısı olsun inşallah satarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tari_34

anlasıldı 1 adat kart alınıcaktır

tari_34 isimli arkadaşımıza hayırlı olsun. kendisiyle anlaşıldı akşam sanalpazar üzerinden ödemesini gerçekleştirecek. kart eline geçer geçmez buraya yorumlarını bekliyoruz. güven sorunu yaşayan arkadaşlara öncülük olur.
  • pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı satışlar... marka nedir ?? öğrenebilirmiyiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelgt

hayırlı satışlar... marka nedir ?? öğrenebilirmiyiz...

hocam ilanda belirttiğim üzere kartın markası NVIDIA dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdardiego -- 12 Kasım 2011; 0:59:02 >
  • SagoLeRa006 isimli arkadaşa 1 adet satılmıştır. bugün kendisine elden teslim verilecektir kart.
  • fiyat gayet uygun
  • kartı aldım kart gerçekden 0 jelatinleri üstündeydi henüz çalıştırmadım kendi bilgisayarımda ama zaten arkadaş yollmadan önce açıp test ediyor
  • Herşey tamam fiyatta güzel ama garanti olayı malesef düşük fiyata rağmen yinede düşündürüyor. Ekstra bir aksiyon varmı garanti hakkında?
    Hayırlı alışverişler.
  • ürünün jelatinsiz bir resmini koyabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

Hayırlı satışlar;
    Kartların soğutucuları referans soğutucumudur? fotoğraflardan anlaşılmıyor...
    Üzerlerinde herhangi bir marka ibaresi basılımıdır? (zotac, msi, asus vb)
    Orjinal kutuları veya aksesuarları mevcutmudur?

KART NVIDIA MARKADIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeFFreY.JeY

Herşey tamam fiyatta güzel ama garanti olayı malesef düşük fiyata rağmen yinede düşündürüyor. Ekstra bir aksiyon varmı garanti hakkında?
    Hayırlı alışverişler.

ekstra aksiyon ne demek hocam? ben pc de öyle bir tabir bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.nezir

ürünün jelatinsiz bir resmini koyabilirmisin?

şu anda elimdeki kartı SagoLeRa006 isimli arkadaşa verdim. diğer alan arkadaşların da haberi var kartların devamı pazartesi temin edilecek. Fotografı o zaman ekleyebilirim. Şayet amacınız işin içinde bir sahtekarlık olup olmadığını anlamaksa fotografta görünen klavye ve masayı yanında mause ile birlikte boş haliyle çekip koyabilirim isteyene.
  • PC de oyle bir tabir tabiki yok ben genel olarak soyledim şu ola ki,
    Garanti olayı nedir yurtışı garantisi varmıdır var ise başımıza problem geldiği zaman nasıl hallederiz sen yardımcı olabilecekmisin asıl sormak istediğim buydu.
    Çoğu kişinin de bunu merak ettiğini düşünüyorum. Ha şunu da belirmeliyim garantisi biten kartlar sınıfında düşünsemde fiyat gercekten yine de uygun.
    Hayırlı alışverişler.
  • Harbi fiyat çok uygun. Hizmet var...bu fiyata garanti bekleyenler 750 tl verebilirler. Eğer bir yerde menfaat varsa riskte vardır hayatın değişmez kuralı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minimalist -- 13 Kasım 2011; 23:03:31 >
  • 1 adet tarafımdan alınacaktır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.