Şimdi Ara

PSU Tavsiyeleri(PSU list) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.160
Cevap
5
Favori
136.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: temizkopat

7600gt ekrankarti icin en ucuz olcak sekilde bir psu onerebilcek bir arkadas var mi acaba?
    sistem p4 2.6, 1gb ram, 80gb hdd, dvd rom ve cd rom ve ekrankartina oc yapmayi dusunuyorum.
    cok teskkur ederim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: temizkopat

7600gt ekrankarti icin en ucuz olcak sekilde bir psu onerebilcek bir arkadas var mi acaba?
    sistem p4 2.6, 1gb ram, 80gb hdd, dvd rom ve cd rom ve ekrankartina oc yapmayi dusunuyorum.
    cok teskkur ederim.

benim sorumu kimse gormedi mi acaba? kendimi dislanmis gibi hisettim valla

• quote:

quote:

cok teskkur ederim.

benim sorumu kimse gormedi mi acaba? kendimi dislanmis gibi hisettim valla

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    @yuceeren,
    http://forum.donanimhaber.com/m_19576868/mpage_1/key_//tm.htm#19576868 fsp 400w

http://forum.donanimhaber.com/m_19599127/mpage_1/key_//tm.htm#19599127 coolermaster 430w

bunlar hakkinda ne dersin? cunku senin gosterdigin tagan in fiyati benim butceyi bir hayli asiyor. 50 ytl yi gecmesin istiyorum ben.

• quote:

@yuceeren,
    http://forum.donanimhaber.com/m_19576868/mpage_1/key_//tm.htm#19576868 fsp 400w

http://forum.donanimhaber.com/m_19599127/mpage_1/key_//tm.htm#19599127 coolermaster 430w

bunlar hakkinda ne dersin? cunku senin gosterdigin tagan in fiyati benim butceyi bir hayli asiyor. 50 ytl yi gecmesin istiyorum ben.

Alıntıları Göster
    fsp 350 yada 400 civarı birşeylere bakın derim o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: OErdem

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

fsp 400 var 45 ytl ikici el. bunu aliyorum o zaman

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    evet hayırlı olsun
  • quote:

evet hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Sevgili arkadaslar anlayamadıgım bır konuda yardım ıstemek sanıırım haksızlık olur

Sistemim asagıdakı sistem. Kullandıgım PSU Asusun bi psuu 300 wattlık ama yetmıo maalesef.

Bana 24 pimli ve 2 tane sata2 poweri destekleyen sessiz sistemime uygun EXTREME olMAyan Allah rizasi icin olabildigince ucuz olabilecek (resmen belimi buktum bu aralar kendi kendime) bir kac tane alternatif PSU sunarmısınız??

inceleyip bır adeet almak ıstıorum gece acık bırakıorum PCmı sesinden uyuyamaz oldum

Sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serencebey -- 23 Aralık 2007; 4:46:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Serencebey

Sevgili arkadaslar anlayamadıgım bır konuda yardım ıstemek sanıırım haksızlık olur

Sistemim asagıdakı sistem. Kullandıgım PSU Asusun bi psuu 300 wattlık ama yetmıo maalesef.

Bana 24 pimli ve 2 tane sata2 poweri destekleyen sessiz sistemime uygun EXTREME olMAyan Allah rizasi icin olabildigince ucuz olabilecek (resmen belimi buktum bu aralar kendi kendime) bir kac tane alternatif PSU sunarmısınız??

inceleyip bır adeet almak ıstıorum gece acık bırakıorum PCmı sesinden uyuyamaz oldum

Sevgiler...

Alıntıları Göster
    zaten sizin bu sisteminize 300 wattlık güç kaynağını eğer bir bilgisayarcı verdi ise lütfen bize şikayet edin...

fsp bluestormII alın derim

• quote:

Sevgiler...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Serencebey

Sevgiler...

Bence ilerisi için çok bir değişiklik yapmıyacaksan Lc-Power 420W al. Ama ilerisi için 600 veya 700 w lık bir psu al rahat rahat kullan.

• quote:

zaten sizin bu sisteminize 300 wattlık güç kaynağını eğer bir bilgisayarcı verdi ise lütfen bize şikayet edin...

Alıntıları Göster
    quote:

bende katılıyorum . Fsp BluestormII 500W güvenilir ve gayet sessiz çalışıyor. ama High power ın 560 W olanındada gözüm kalmadı degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Inspected

quote:

bende katılıyorum . Fsp BluestormII 500W güvenilir ve gayet sessiz çalışıyor. ama High power ın 560 W olanındada gözüm kalmadı degil

Alıntıları Göster
    peki bu high power in 560lıgı sessizmi??

• quote:

evet hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yuceeren

quote:

quote:

hayırlı olsun :) güzel bir üründür.

quote:

evet hayırlı olsun

tesekkur ederım arkadaslar, daha almadım ama ıstanbula gelır gelmez alıyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    kesinlikle traktör aldım ertesi gün iade ettim sessiz diyen varsa sallıyor derim

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: BeFeD

kesinlikle traktör aldım ertesi gün iade ettim sessiz diyen varsa sallıyor derim

quote:

Alıntıları Göster
    arkdşlar planladığım sistem şöle bişi
    E6750
    HD3850 256 mb
    seagate 250 gb
    1 gb ram ilerde 2 gb olucak
    gigabyte p35-ds3l

bu sisteme 65 ytlye high power 430 wattlık mı alsam yoksa 480 wattlık 70 ytlye thermaltke böle bişi bundanmı alsam saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

arkdşlar planladığım sistem şöle bişi
    E6750
    HD3850 256 mb
    seagate 250 gb
    1 gb ram ilerde 2 gb olucak
    gigabyte p35-ds3l

bu sisteme 65 ytlye high power 430 wattlık mı alsam yoksa 480 wattlık 70 ytlye thermaltke böle bişi bundanmı alsam saygılar

Alıntıları Göster
    Bu Ocz StealtXtream in 600 wattlık Psu nasıldır.. Fsp Bulunmadıgı takdirde bunu alsak onun kadar iş görürmü..

edit...

yeni sistemime 4.kez format atmama ragmen gideremedigim sorunlarım var.. Sık sık masaüstünde kasılmalara sebep olan bişey var explorer acarken, kapatırken ne yapmalıyım ya kafayı sıyırcam arkadaş acaba anakartmı yoksa rammi dahada yoksa psumu kaarar veremiyorum 3 hafta oldu pc toplayalı tam verim alamadım hala ve bu beni cok rahatsız ediyor özellikle internette gezerken veya prog acıp kapatırken kasılmalar bunun nedeni neden olabilir arkadaşlar..

syn Oerdem arkadaşım kasılmaları psudan olabilir diye yorumlarını okumuştum bu tip kasılmalarda psudan kaynaklanabilirmi Şimdi tamam psu alıcam 200 ytl civarında ama aldıktan sorada bu tarz sorunlarla karşılaşırmıyım.. kasamdaki psu 430 watt cacık psu büyük bi ihtimal raidmax kasayla gelmişti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 24 Aralık 2007; 22:55:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: izmitcarsi

Bu Ocz StealtXtream in 600 wattlık Psu nasıldır.. Fsp Bulunmadıgı takdirde bunu alsak onun kadar iş görürmü..

edit...

yeni sistemime 4.kez format atmama ragmen gideremedigim sorunlarım var.. Sık sık masaüstünde kasılmalara sebep olan bişey var explorer acarken, kapatırken ne yapmalıyım ya kafayı sıyırcam arkadaş acaba anakartmı yoksa rammi dahada yoksa psumu kaarar veremiyorum 3 hafta oldu pc toplayalı tam verim alamadım hala ve bu beni cok rahatsız ediyor özellikle internette gezerken veya prog acıp kapatırken kasılmalar bunun nedeni neden olabilir arkadaşlar..

syn Oerdem arkadaşım kasılmaları psudan olabilir diye yorumlarını okumuştum bu tip kasılmalarda psudan kaynaklanabilirmi Şimdi tamam psu alıcam 200 ytl civarında ama aldıktan sorada bu tarz sorunlarla karşılaşırmıyım.. kasamdaki psu 430 watt cacık psu büyük bi ihtimal raidmax kasayla gelmişti..

Alıntıları Göster
    Agp anakartlı bilgisayarıma sapphire hd 2600 Xt agp ekran kartı
    almayı düşünüyorum.Şu anda pc'imde 300W bir güç
    kaynagı var.Bu yeterli olurmu ?
    Yeterli olmaz diyorsanız alttaki güç kaynağı işimi görürmü?
    POWER SUPPLY, FRISBY, ATX, 20+24 Pin, Sata, 12 cm Fan (450 Watt) - Boxed ( 42 YTL)

• quote:

Orijinalden alıntı: black one

Agp anakartlı bilgisayarıma sapphire hd 2600 Xt agp ekran kartı
    almayı düşünüyorum.Şu anda pc'imde 300W bir güç
    kaynagı var.Bu yeterli olurmu ?
    Yeterli olmaz diyorsanız alttaki güç kaynağı işimi görürmü?
    POWER SUPPLY, FRISBY, ATX, 20+24 Pin, Sata, 12 cm Fan (450 Watt) - Boxed ( 42 YTL)

Alıntıları Göster
    DRAGON711
    high power güzel olabilir

izmitcarsi
    güç kaynağından olabilir, çünkü yakıtsız motor nasıl çalışmazsa kasılırsa aynen bilgisayarda öyle ne kadar iyi besleyen bir güç kaynağınız olursa işte o kadar iyi besler ama çok ciddi kasılmalardan kastınız 1 dakikalık tepkisiz kalmalar ise çok başka nedenleri olabilir...

ocz için bazı modelleri sesli diyorlar
    ama bence güzel bir ürün

fast
    kesinlikle ucuza kaçmayın
    frisby everest feel gibi iyi sanılan markalar tamamen sahte güç kaynağı üretiyorlar özellikle casper...
    bunlar sisteme zarar verebilir...
    300watt yeterli olur ama sisteminizdeki güç kaynağıda büyük ihtimalle sahtedir ve ek ekran kartı güç girişi yoktur...

• quote:

DRAGON711
    high power güzel olabilir

izmitcarsi
    güç kaynağından olabilir, çünkü yakıtsız motor nasıl çalışmazsa kasılırsa aynen bilgisayarda öyle ne kadar iyi besleyen bir güç kaynağınız olursa işte o kadar iyi besler ama çok ciddi kasılmalardan kastınız 1 dakikalık tepkisiz kalmalar ise çok başka nedenleri olabilir...

ocz için bazı modelleri sesli diyorlar
    ama bence güzel bir ürün

fast
    kesinlikle ucuza kaçmayın
    frisby everest feel gibi iyi sanılan markalar tamamen sahte güç kaynağı üretiyorlar özellikle casper...
    bunlar sisteme zarar verebilir...
    300watt yeterli olur ama sisteminizdeki güç kaynağıda büyük ihtimalle sahtedir ve ek ekran kartı güç girişi yoktur...

Alıntıları Göster
    @Oerdem

1 dakika 2 dk vs. olabiliyolar takılmalar ama donma yok kitlenmiyo yani pc. O.c falan da yapmıyorum güç kaynagının yetersiz oluşundan.Bu olayıda dakka başı yapmıyo tabide ama her pc yi actıgımda karşılaşabiliyorum.
    Yazılımdan desem farklı xp cdsinden kurdum bu seferkini..
    İnternet explorer 7 güncellemesini yaptım gecen mesela explorer i acınca donuyo ne sayfa acılıyo ne bişe explorer 7 i kaldırdım bu seferde kapatıp acarken pencereleri bu sorunlar karşılaşıyorum bazen..

Pc yi actıgım zaman ramlari falan saydıktan sorada xp logo su cıktıgında şöle bi 10 sn falan duraksıyo yükleme çubugu cıkmıyo bi 5 sn cıktıgı zaman da 1 kare ilerliyo bi 10 sn falanda orda takılıyo çözemedim yaa arkadaşım kafayı yicem yepyeni pc ramlerdense yandım zaten şehir dışından sipariş etmiştim.. Şu güç kaynagını değiştiriyim hele bi bakalım o zamanda cıkıcakmı bu sorunlar.. İŞallah cıkmaz..
    İlgilendigin için teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 24 Aralık 2007; 23:46:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: izmitcarsi

@Oerdem

1 dakika 2 dk vs. olabiliyolar takılmalar ama donma yok kitlenmiyo yani pc. O.c falan da yapmıyorum güç kaynagının yetersiz oluşundan.Bu olayıda dakka başı yapmıyo tabide ama her pc yi actıgımda karşılaşabiliyorum.
    Yazılımdan desem farklı xp cdsinden kurdum bu seferkini..
    İnternet explorer 7 güncellemesini yaptım gecen mesela explorer i acınca donuyo ne sayfa acılıyo ne bişe explorer 7 i kaldırdım bu seferde kapatıp acarken pencereleri bu sorunlar karşılaşıyorum bazen..

Pc yi actıgım zaman ramlari falan saydıktan sorada xp logo su cıktıgında şöle bi 10 sn falan duraksıyo yükleme çubugu cıkmıyo bi 5 sn cıktıgı zaman da 1 kare ilerliyo bi 10 sn falanda orda takılıyo çözemedim yaa arkadaşım kafayı yicem yepyeni pc ramlerdense yandım zaten şehir dışından sipariş etmiştim.. Şu güç kaynagını değiştiriyim hele bi bakalım o zamanda cıkıcakmı bu sorunlar.. İŞallah cıkmaz..
    İlgilendigin için teşekkür ederim..

Alıntıları Göster
    bence belleklerde sorun olabilir eğer çubukta takılma mavi ekran gelirse genelde belleklerde olabilir yada anakart

çünkü güç kaynakları bu kadar yapmaz

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.