Şimdi Ara

PSU gücü,ekran kartına yetmez ise ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar biraz önce '' HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1'' Ekran Kartı sipariş ettim.Yanlız ekran kartını 500walt luk bir sistemde tavsiye ediyorlar.
    benim kasamda su an 460 walt mevcut.Sizce ne gibi problemler ile karşılaşabilirim.Bir de bana kaliteli ve fiyat makul olan bir psu önerirmisiniz her ihtimale karşılık..

• power yetersiz kalırsa reset atar. iyi bir power alacaksan 80 plus olanlara bak; http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/ocz-ocz700mxsp-eu-modxstream-pro-serisi-80plus-700w-guc-kaynagi-%28tak-cikart-kablolu%29/productdetails.aspx?I_ID=39089

işini görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_R6 -- 27 Ocak 2013; 21:23:50 >
  • iyi gibi görünüyor fakat biraz pahalı gibi geldi bana daha ucuza ne alabilirim acaba ? 90-120 arası ? bir de eğer dvd okuyucuyu falan cıkartırsam resetleme sorunu gibi problemlerin kalkma olasılığı varmıdır acaba ?
  • bu linkten sisteminin ihtiyacı olan psu gucunu hesaplatabilirsinhttp://www.thermaltake.outervision.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcndn

iyi gibi görünüyor fakat biraz pahalı gibi geldi bana daha ucuza ne alabilirim acaba ? 90-120 arası ? bir de eğer dvd okuyucuyu falan cıkartırsam resetleme sorunu gibi problemlerin kalkma olasılığı varmıdır acaba ?

dvd romu çıkarman pek bir fayda sağlamaz.Psu işi ciddi iş ondan kısacağın para sana yol-su olarak geri döner sistemi tehlikeye atma.Modüler kablolu psular biraz pahalı olabilir sabit kablolular nispeten biraz daha uzucdur onları araştır bence

• toplamda 320 walt olarak hesaplandı.Sanırım pek bir sorun olmaz gibi geliyor.Olursada tavsiye ettiklerinizden alıcağım arkadaşlar teşekkür ediyorum şimiden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.