Şimdi Ara

PSU'dan Cızırtı Sesi Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Xilence 750W kullanıyorum . Windows W7 Kurdum dün . Cızırtı sesleri oluşmaya başladı . Vista'da da vardı bu sorun ama sanırsam XP'de yoktu . Sebebi ne olabilir ? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Karl Dönitz

Arkadaşlar merhaba

Xilence 750W kullanıyorum . Windows W7 Kurdum dün . Cızırtı sesleri oluşmaya başladı . Vista'da da vardı bu sorun ama sanırsam XP'de yoktu . Sebebi ne olabilir ? Teşekkürler

işletim sistemi ile alakası oldugunu düsünmüyorum sonucta yazılım...bir sorun olustugu belli daha fazla o psuyu kullanmayı bırakın veya hepsinden önce bir baska pc de test edin psuyu gene aynı sesler devam ediyorsa garantisi var ise garantiye verin aksi takdirde birgün sisteminizde psu patlayarak tüm parcalarınızı yakabilir,bir an önce bir çaresine bakın...bir transistörde bozulma olmus olabilir ,birde psunuzu bir güzelce süpürge makinesi ile temizleme sansınız var ise temizleyin...

• Aynı problem bende de var.İşletim sistemi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.Benim de Thermaltake PSU ara sıra cızırdıyor, ara sıra susuyor.Servise verirsem değiştirebileceklerini söylediler ama 30 gün PSU beklemeyi göze alamadım.
  • sağolun arkadaşlar

bu aralar oyun oynamıyorum . eğer Psu değiştirsek gerçekten 1 ay gibi bir sürede mi gelir

Benim 325W'lık bir Psu'm var işe yaramaz mı o (mp3,film,internet için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Derece

Aynı problem bende de var.İşletim sistemi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.Benim de Thermaltake PSU ara sıra cızırdıyor, ara sıra susuyor.Servise verirsem değiştirebileceklerini söylediler ama 30 gün PSU beklemeyi göze alamadım.

psu konusu çok önemli bir konudur mutlaka degistirmeniz gerekir...aksi takdirde tüm parçalarınız psudan dolayı bir gün bozulabilir,psu alınacaksa her zaman kaliteli alınmalıdır,nedeni ise zamanla transistörlerin geçmedigi bölgelerde kalitesiz psular anakarttta sarımtırak bir renkle belli eder(yanık bölgeler olusturur)düzensiz voltaj akımlarından dolayı olur bu sorun...5 sene dayanıcak pc 3 sene dahi dayanmaz...stabilite-elektirk sarfiyatıda cabası...

• quote:

sağolun arkadaşlar

bu aralar oyun oynamıyorum . eğer Psu değiştirsek gerçekten 1 ay gibi bir sürede mi gelir

Garanti süresi genellikle 30 İş günü olur bu sürede ancak gelir.PSU'nuzun yeterli olup olmaması kullandığınız yazılımlara göre değil, donanımınıza göre hesaplanabilir.Ekran kartınızın, İşlemcinizin kaç Watt kullandığı ile ilgili bir durumdur.İnternette bunları hesaplamaya yarayan web siteleri mevcut.Sisteminiz yüksek bir sistem değilse 325W Psu'nuz yeterli gelecektir yüksek ihtimalle.

@makedonn, dediklerinize katılıyorum.benim cızırtım önemsenecek boyutta değil fakat tabi ki ilk fırsatta servisine göndereceğim.psu sistemin sigortasıdır ne de olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 20 Şubat 2010; 14:28:34 >

• quote:

sağolun arkadaşlar

sistem bileşenlerinizin isimlerini yazarsanız? 350 watt ile çalısıp çalısmayacı hakkında bilgi verebilirim,ve ayrıca 350 watt psunuz gerçek mi yoksa kasanızın içinden cıkan çin malı psulardan mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UPS'den gelen cızırtı sesi
    10 yıl önce açıldı
    Kasadan çok ses geliyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Profilde yazıyordu ondan öyle demiştim.Sanıyorum yetmeyecek PSU

AMD Phenom II X4 955 3.2 BE
    GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P
    TUL VTX HD 4890

Fabrika çıkışlı değerleri kullanıyorum
  • quote:

Profilde yazıyordu ondan öyle demiştim.Sanıyorum yetmeyecek PSU

GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P
    TUL VTX HD 4890

maalesef psunuz yetmeyecektir...zaten işlemcinizin tek basına tükettigi tdp degeri 125 watt...
  • quote:

GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P
    TUL VTX HD 4890

hayatta olmaz. en az 500w alın
  • quote:

GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P
    TUL VTX HD 4890

Ekran kartınızın bekleme durumunda 60Watt, maksimum 190Watt kullandığını biliyorum.325W Psu makedonn'un da dediği gibi kasa içinden gelen çin malı PSU ise yeterli gelmesi imkansız çünkü PSU'ların üzerinde yazan W değerleri çoğu zaman gerçeği yansıtmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 20 Şubat 2010; 14:35:57 >
  • Haydi yaa

Neyse yine de çok sağolun arkadaşlar Az sonra Vatan Bilgisayarı arıyacağım . Sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.