Şimdi Ara

psp yı satmayı dusunuorm ne yapsam ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar psp mi satmayı dusunuorm pek fazla zaman ayramıorm ama ne kadar para verırler hıc bılemıorm ya
    psp yı sony den almtm garantılı cızık de hıc yok yanında bı tane oyunu var

acaba ne kadar verırler bı fkrnz varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 16 Ocak 2006 0:04:13 >

• Garantili PSP satılmaz arkadaşım, zararın spot'a göre daha büyük olur ki spot garantiliye de tercih edilmeye başlandı.. Eğer satacaksan benim tavsiyem 1-2 ay daha kullan, fiyatı düşer ancak sen elindeki cihazın değerini kullanmış olursun, daha sonra elinden çıkar.. Tabi temiz bak.. İkinci el fiyataları içinse konsol ve aksesuarları bölümüne bakman yeterli.. Karşılaştırma yapabilirsin oradan..

Orjinalden alıntı: bynedim

Garantili PSP satılmaz arkadaşım, zararın spot'a göre daha büyük olur ki spot garantiliye de tercih edilmeye başlandı.. Eğer satacaksan benim tavsiyem 1-2 ay daha kullan, fiyatı düşer ancak sen elindeki cihazın değerini kullanmış olursun, daha sonra elinden çıkar.. Tabi temiz bak.. İkinci el fiyataları içinse konsol ve aksesuarları bölümüne bakman yeterli.. Karşılaştırma yapabilirsin oradan..
    ıyı hos dıosnda zaman gectkce adamlar kacak getrdklerı psp lerı bgn 350 ye satıcaklarsa bı ıkı ay sonra 300e dahada ucuza satıcaklar halıyle benden de cok dusuk bı fıyata alıcaklar onu zararım o zmnda aynı olucak

Şahsen ben 7 aydır kullanıyorum ve de şu an satmak istesem yeri, çünkü cihaz ile yapabileceklerimi yaptım ve de keyfini mantığını aldım.. Bana yeterli bi süre..

Demek istediğim buydu ama direk olarak geçerli bi olay değil tabi, sen bilirsin..
    ******CaTaStRoPhE******
  • sıkıntı oyun bulamamak la başlıo gerekli muktimedia öğeleride sağlanamayınca doğal olarak makina kenarda beklio üstelik kış millet evde pc başında eline psp alıp oynamak garip gelio bi müddet sora.tabi bütçeyle bütün olarak bütçeyle alakalı şeler.para varsa huzur var muabbeti.500 ytl verip 500 ytl lik zevk alınamayınca makinadan doğal olarak soğuyosun üstüne versiyon umd muhabbeti de eklenince millet elinden çatır çatır çıkarmaa çalışıyo aleti.arkadaşlar alet türkiyeye göre değil şimdilik tabi daha 5 ay ı var.

Asaletin Bize Yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE BU PC NE KDR EDER???????
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bn alablirim psp ni 400 e izmirde oturuorsan tabi..?
  • her ıkınızede pm attım (son ıkı arkadasa )
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.