quote:Orijinalden alıntı: mz~ quote:Orijinalden alıntı: modrizzt quote:Orijinalden alıntı: mz~ psp 3000 ne kadara satılıyor ? bendeki tüm oyunları oynadım sayılır bende sıkılmaya başladım. ayrıca wc'de psp sakat. çok uzun süre kalıyorsun. eğer kırılabilen versiyonsa 250-350 arası satabilirsin kırılıyor. yanında 40 dvd oyunda var. kiriliyor ama crack kalici degil pili cikarma durumunda makinayi tekrar cracklemen lazim ben bu yuzden 2000 modellerine daha sicak bakiyorum
quote:Orijinalden alıntı: jokerwill quote:Orijinalden alıntı: mz~ quote:Orijinalden alıntı: modrizzt quote:Orijinalden alıntı: mz~ psp 3000 ne kadara satılıyor ? bendeki tüm oyunları oynadım sayılır bende sıkılmaya başladım. ayrıca wc'de psp sakat. çok uzun süre kalıyorsun. eğer kırılabilen versiyonsa 250-350 arası satabilirsin kırılıyor. yanında 40 dvd oyunda var. kiriliyor ama crack kalici degil pili cikarma durumunda makinayi tekrar cracklemen lazim ben bu yuzden 2000 modellerine daha sicak bakiyorum Zor bir şey değil ki. 2 dakika bile sürmüyor kırmak.