Şimdi Ara

Psp Sorularim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar psp go yu aldim ama şimdi gidip int kırdıracam

Soru 1 Eger Psp kırmak icin int bişeyler indirip yapsam Brick olma ihtamali ne kadar ? bide şansamş baglı

Soru 2 Soru 1 e verilecek cevaba göre Eger işini saglama al derseniz gidip Adana da bir yerde emin ellere werecem ama gene brick olma ihtimali warmi warsada parami geri werirlermi

Soru 3 Psp ilgili araştırmalarım 1 gün filan oldu zaten vardida go abimindi Neyse şimdi dierleri umd çalişdiriyo ama psp go da 16 gb bişi weriyorlar ona internet oyun mu yüklemek icin veriyorlar e madem oyleyse kırmaya ne gerek var ?

Soru 4 Psp Go da orginal oyun nasil yüklüyoz biz adamlara diski weriyoz onlarmi atiyor ?

Soru 5 Ben bu psp go ya flim nasil yüklücem yani flimi nasil indirecem indirdim diyelim Bu flim HD olmasını nasil ayarlicam ??

SORU 6 Psp go tv ye baglanila biliyormu aparti war ama baglamizda ps 2 gibimi oluyor ?? Yoksa daha kötümü oluyor

Soru 7 Psp go tv baglama aparti lcd ekranim yok bi programda gördüm orda masaüsdüne bagliyorlardi benim masaüstümde olurmu ?

Soru 8 Psp Go oyun oynarken filan birden giderse ve garantisi geçmisse nolur genede bakarlarmi ??

Soru 9 Psp nasil Modifiye yapilir ? Led lamba takiyorlar Ben nasil yapabilirim

Sorularim bunlar

• Yardim eden ?
  • sen niye psp aldınki ? hiç birşeyini bilmiyorsun hiçte araştırma geregi duymamısın ve o yazdıklarına bu forumda ve birazda başka yerlerden araştırsan hepsi çıkar zaten iyi araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikoercu -- 16 Şubat 2011; 11:51:02 >
  • Ben mi aldim abimin varmiş zaten bana verecek
  • Tmm ozaman yapcagın şey araştır psp go ya oyun nasıl yüklenir nasıl kırılır youtubeden videolara bak yani burda sormakla olmaz birde 1 soru degil baya birşey sormusun ve sorduklarında basit şeyler başına psp go tv girişi versiyonu kaçsa o sürümün hacki filan çıkar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikoercu

Tmm ozaman yapcagın şey araştır psp go ya oyun nasıl yüklenir nasıl kırılır youtubeden videolara bak yani burda sormakla olmaz birde 1 soru degil baya birşey sormusun ve sorduklarında basit şeyler başına psp go tv girişi versiyonu kaçsa o sürümün hacki filan çıkar ;)

PsnTR 'ye kayıtlı iseniz ve kredi kartı bilgilerinizi veririp full oyunları satın alıp sorunsuzca oynayabilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lutfen yardim xbox 360
    18 yıl önce açıldı
    satilik sifir ps vita wifi
    13 yıl önce açıldı
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.