tamami ile türkçe ve SESLERDE türkçe dir mükemel bi oyun orjinali cspsp 1.0v dir pspturk_team tarafından türkçeleştirilmiş ve geliştirilmiştir ve herkesin çok iyi bildigi iceworld vardır
not:buraya bu oyunu koymamın nedeni türkce olmasıdır!!
peki arkadaşım bunu indirdikten sonra nasıl çalıştırıcz anlatır mısın ?
kurulumu yukarda yazıyor....
quote:
Orjinalden alıntı: celalpsp2
quote:
Orjinalden alıntı: ceci
---------------------PSP DE COUNTER-STRİKE CSPSP--------------------------
tamami ile türkçe ve SESLERDE türkçe dir mükemel bi oyun orjinali cspsp 1.0v dir pspturk_team tarafından türkçeleştirilmiş ve geliştirilmiştir ve herkesin çok iyi bildigi iceworld vardır
not:buraya bu oyunu koymamın nedeni türkce olmasıdır!!
peki arkadaşım bunu indirdikten sonra nasıl çalıştırıcz anlatır mısın ?
ceci kardeşim wave effect gerçekten süper..ben upload etmeyi düşünüyordum ama sen benden önce davrandın..bende bu wave efectle ilgili bi yazılım eklemek istiyorum..normal de wave efectleri değiştirmek istediğimizde her seferinde recovery menüye gelip ordan değişiklik yapmak gerekiyor..
WAVE FLASHER ile bu çok daha basite indirgenmiş..yapmanız gereken "waveflasher" ve waveflasher%" dosyalarını game150 ye atmak..
ceci kardeşimin verdiği plugları da root a "system_plugin_bg" açtığımız dosyasına atmanız yeterli.
Snr game/ms ye gelip programı çalıştırın ve istediğiniz waveleri seçin..
oldu sız burada beklemeyın bız paket yapıp eve yollarız
evet saol kardesım sımdı kolaylastı programı kullanmak eywallah valla.....
quote:
Orjinalden alıntı: gameman
ceci kardeşim wave effect gerçekten süper..ben upload etmeyi düşünüyordum ama sen benden önce davrandın..bende bu wave efectle ilgili bi yazılım eklemek istiyorum..normal de wave efectleri değiştirmek istediğimizde her seferinde recovery menüye gelip ordan değişiklik yapmak gerekiyor..
WAVE FLASHER ile bu çok daha basite indirgenmiş..yapmanız gereken "waveflasher" ve waveflasher%" dosyalarını game150 ye atmak..
ceci kardeşimin verdiği plugları da root a "system_plugin_bg" açtığımız dosyasına atmanız yeterli.
Snr game/ms ye gelip programı çalıştırın ve istediğiniz waveleri seçin..
oldu sız burada beklemeyın bız paket yapıp eve yollarız
yaw iyi güzel de yardım edin kardeşler messenger hariç diger dosyaları ok bil yüklüom pspye atıom psp/game klasörüne oda tamam ama pspde gelio programı açmaya bastımda hata werio filan açılmıo hepsini denedim bütün programları messenger hariç digerlerinde hep öle hata dedi açmadı pspmin wersionu3.11 game 150 filan dawası warmış o nedir? nasıl yüklerim ben bu programları yardım edin pls
arkadaşlar pls yardım edin napmam gerekio programları psp atarken napıcam dediklerinizi yaptımpsp/game dosyasına attım ama olmadı
psp nin versiyonu orjinal 3.11 ise burdaki programların hiçbiri snn psp inde çalışmaz dostum fazla kasma..
yok kardeş orjınali 311 değildi 25 26 mı neydi yükselttim ben zamanla
yaw çok uyuz oldum ya uğraşıom uğraşıom olmuyo ya hep o iki klasör çıkıo onları atıom psp/game ama geliom işte oraya basıom açılmıo hata filan bişler dio
firmware ni orjınal yapmıssın ıste yukselterek...calısmaması o yuzden..dostum
quote:
---OYUNLARDA BOLUM GECEMEDINİZ Mİ? O ZAMAN SAVE DATA SERVER---
bu programı pc ye kuruyorsunuz. pc ye kurduktan sonra guncelleme yapmak ıstıyor. güncelleme yapıdıktan sonra programın kendı serverlarına üye olunması gerekıyor (tamamen ÜCRETSİZ) ve servere yüklenen tüm PSP SAVEDATA lara ulaşabiliyorsunuz. bence deneyın geçemediğiniz levellerin bir üst save lerini bulabilirsiniz.
file not found.yenilirsen çok makbule geçicek çünkü 2 aydır level atlayamıyoruum
evet link kırılmıs calısıyodu ama sımdı kırık....en yakın zamanda tekrar bulmaya calıscam dostum merak etme okay?arastırıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: absolute_keyf
quote:
---OYUNLARDA BOLUM GECEMEDINİZ Mİ? O ZAMAN SAVE DATA SERVER---
bu programı pc ye kuruyorsunuz. pc ye kurduktan sonra guncelleme yapmak ıstıyor. güncelleme yapıdıktan sonra programın kendı serverlarına üye olunması gerekıyor (tamamen ÜCRETSİZ) ve servere yüklenen tüm PSP SAVEDATA lara ulaşabiliyorsunuz. bence deneyın geçemediğiniz levellerin bir üst save lerini bulabilirsiniz.
file not found.yenilirsen çok makbule geçicek çünkü 2 aydır level atlayamıyoruum
quote:
Orjinalden alıntı: y.a.s
ve bu driveri nasıl tanıtacam pc'ye uğraştım ama beceremedim
??????
OKAY GELDİM EVET LİNK KIRILMISTI AMA SİMDİ DAHA KAPSAMLI BIR ARSİV BULDUM VE 1.SAYFADA YAZDIM...TIKLATIN ORAYA GORÜN...absolute_keyf ARKADASIM MAKBULE GECTIYSE NE MUTLU BİZE....
Arkadaşlar merak ettim. Acaba bu yazılımlar PSPlerimiz için bir güvenlik sorunu teşkil ediyormu ya da edebilirmi.? Sonuçta psplerimizinde bir işletim sistemi var. (Virus-Backdoor v.s)