Şimdi Ara

PSP Oyunları göremyorm yardımm :(:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yeni psp aldım.hediye kardesime dha dorusu.bşi yapmadan ben ilk gün oyn oynadm ama bu gun oyunlar kısmında gözükmüyor hiçbi oyn.bitane war acmaya calsyorm data corrupted dior ne yapmam lazm. versiyon yükseltme felan da yapmadım.belki alırken yaptırılmıstır.tanıdıktan alndı cünkü. hafıza kartı dolu fakat oyunları görmüyor ne yapmam lazm lütfen yardım edinn :( :(

• bu arada versiyon 5.03 müş..
  • 3000 mi psp???
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaRbOnxx

3000 mi psp???

Versiyonu 5.03 olduğuna göre tabiki psp3000 arkadaşım kopya yazılımın silinmiş psp 3000lerde aleti tamamiyle kapatırsan kopya yazılım silinir yeniden yüklemen veya yüklettirmen lazım.
  • psp slim resimlerine baktm smdi. Kutusunda PSP 3004-PB yazıyor.. yazılımın gitmiş olduu kesin mi ? 5.03 yazıyor hala özelliklerinde. forumlarda programdan fln bahsediliyor oyunları görmesi icin öyle birşeyle kurtaramazmıyım.oyun dısında sorunum yok.. olmazsa yazılımı nerden güncelleyebilirim ve nasıl ?? bu arada evet aleti kapattım ondan sonra oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDodO

psp slim resimlerine baktm smdi. Kutusunda PSP 3004-PB yazıyor.. yazılımın gitmiş olduu kesin mi ? 5.03 yazıyor hala özelliklerinde. forumlarda programdan fln bahsediliyor oyunları görmesi icin öyle birşeyle kurtaramazmıyım.oyun dısında sorunum yok.. olmazsa yazılımı nerden güncelleyebilirim ve nasıl ?? bu arada evet aleti kapattım ondan sonra oldu

versiyonun da 5.03 değil 5.xx küsür hen gen falan yazması lazım.versiyonu gitmiş mcpsp de ayrıntılı bilgi var.Olmadı 20 liraya yazılımı bir teknik servisten attırın yazılımı yüklemesi son derece kolaydır. Bu arada psp 300x yani bizim düz tabirle psp3000 serisinin 3004 ü

• yazılımı ben yükleyebilirmiyim peki usb kablosumu gerekyr yüklemek icin ve site verebilirimsn anlatımlı ve linkli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP Oyunda Kayıyo?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

Orijinalden alıntı: TheDodO

psp slim resimlerine baktm smdi. Kutusunda PSP 3004-PB yazıyor.. yazılımın gitmiş olduu kesin mi ? 5.03 yazıyor hala özelliklerinde. forumlarda programdan fln bahsediliyor oyunları görmesi icin öyle birşeyle kurtaramazmıyım.oyun dısında sorunum yok.. olmazsa yazılımı nerden güncelleyebilirim ve nasıl ?? bu arada evet aleti kapattım ondan sonra oldu

versiyonun da 5.03 değil 5.xx küsür hen gen falan yazması lazım.versiyonu gitmiş mcpsp de ayrıntılı bilgi var.Olmadı 20 liraya yazılımı bir teknik servisten attırın yazılımı yüklemesi son derece kolaydır. Bu arada psp 300x yani bizim düz tabirle psp3000 serisinin 3004 ü

Psp 3000 de versiyonu kırdıkdan sonra kapatsanda açsanda cihazı her hangi bi kaybolma olmuyor arkadaşımo sorunu giderdiler :).Sadece 3004 de böyle birşey var :)

• adam belki 3000 alıp 4.01 yüklicek
  • tek sorunlu versyon bize mi denkk geldi smdi

arkadaslar yazılımı ve nasıl yükleyeceğimi nerden bulabilirim ??
  • Bizdede bi PSP 2006pb var versiyon 5.03. Dün yazılım yüklettim oyunları oynuyordum. PSP şarjı bitmesin ve kapatma düğmesine uzun basmayın dediler. Sanırım kardeşim uzun basmış. Şimdi oyunları göremiyorum. Sadece CFW Loader'i görüyorum. Oyunları atsamda gözükmüyor.

Şimdi yapmamız gereken işlem ne? USB kablosuyla yüklenebilen birşeyse kendim halledebilirim.

Kaynak site verebilecek olan varmı?

Özel mesaj yoluyla da ulaşabilir..

Şimdiden Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahbikan

Bizdede bi PSP 2006pb var versiyon 5.03. Dün yazılım yüklettim oyunları oynuyordum. PSP şarjı bitmesin ve kapatma düğmesine uzun basmayın dediler. Sanırım kardeşim uzun basmış. Şimdi oyunları göremiyorum. Sadece CFW Loader'i görüyorum. Oyunları atsamda gözükmüyor.

Şimdi yapmamız gereken işlem ne? USB kablosuyla yüklenebilen birşeyse kendim halledebilirim.

Kaynak site verebilecek olan varmı?

Özel mesaj yoluyla da ulaşabilir..

Şimdiden Teşekkürler..

Bak. Pspni aç. Resimler bolumunde chickhen (yumurta) resimleri olan bir klasor olması lazım.o klasore gir. .tiff ile ilgili dosyanın uzerine gel.psp donacak.kapanır,aç gene pspni.simdi yapman gereken o tiff resmine hızlıca gitmek.hızlıca git uzerine.ekran yeşil olur başardıysan.ve reset atar.sonra oyunlardan cfw yi calistir.oyunları oynayabilmeye devam edersin.

hafıza kartını resetlediysen pm at. sana gerekli dosyaları vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 24 Eylül 2009; 15:44:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: L@§tFi®£

Bak. Pspni aç. Resimler bolumunde chickhen (yumurta) resimleri olan bir klasor olması lazım.o klasore gir. .tiff ile ilgili dosyanın uzerine gel.psp donacak.kapanır,aç gene pspni.simdi yapman gereken o tiff resmine hızlıca gitmek.hızlıca git uzerine.ekran yeşil olur başardıysan.ve reset atar.sonra oyunlardan cfw yi calistir.oyunları oynayabilmeye devam edersin.

Selamlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için soruna şöyle bir çözüm bulduk. Ben yokken kardeşim CFW loaderi çalıştırmış sanırım içindeki programda onu X'e bas O'ya bas falan diye yönlendirmiş. Oyunu görmeye başlamış. Acaba programı yenidenmi yükledi ne yaptı bilmiyorum ama çalıştırmış. Yine de o dosyalar elimde bulunsa iyi olacak.

İlginiz için sağolun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahbikan

quote:

Orijinalden alıntı: L@§tFi®£

Selamlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için soruna şöyle bir çözüm bulduk. Ben yokken kardeşim CFW loaderi çalıştırmış sanırım içindeki programda onu X'e bas O'ya bas falan diye yönlendirmiş. Oyunu görmeye başlamış. Acaba programı yenidenmi yükledi ne yaptı bilmiyorum ama çalıştırmış. Yine de o dosyalar elimde bulunsa iyi olacak.

İlginiz için sağolun..

Programcı olacak erhalde kardeşin.

Uploadladım.
    Buradan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.