Arkadaşlar başlıktada dediğim gibi şarjı az gidiyor.Psp'nin içindeki batarya sony bataryası değil sizce nedeni bumu yoksa Bataryanın olduğu yerde yani psp de made in china yaziyor.Batarya orjinal değil ve psp de made in china yaziyor.Sizce neden bunlarmı ? Psp 3004 avrupa modelini kullanıyorum.Sadece benimkimi made in china :S
muhtemelen bataryadandır çünkü bu tür arızalar genelde bataryadan olur. bataryayı değiştirmelisin sorun çözülücektir
batarya işi şakaya gelmez, bence paraya kıyıp orj. bir batarya al, sorun da zaten düzelir.
3000 serilerinde batarya made in china yazıyor.bu orjinal olmadığı anlamına gelmiyor.bendeki de 3004 ortalama 5 saat süresi
aynı sorun batarya orjinal olmasına rağmen bendede var ses ortadan az seviyede ve ekran ışıgı 2. seviyede iken yaklaşık 3 saat kullanabiliyorum
Bataryadandır kuvvetle muhtemel.
az gidiyor derken ne kadar az gidiyor kac saat. wireless acikmi ekran parlakligi son seviyedemi tam kesin bilgi verirsen daha net yardimci oluruz.
benim arkadasda az gidio az gidiyo dedi kac saat bak bi dedim 4 saat gidiyo dedi akuyle calismiyoya lan bu kac saat calisacak dedim vurdum pspyle kafasina parcaladim pspyide kafasinida cektim kapiyi ciktim arkama bile bakmadim...
Ekran parlaklığı sonda,wireless kapalı,ses kapalı ve batarya sony bataryası değil.Ve makinem made in china damgalı.Makineyle bi alakası yoktur demi? Bi de benim.2,5 saat anca gidiyor.birde ben batarya ararken 2680 mAh yaziyor illa böyle yazan bi bataryamı alıcam sony psp 3004 modeli psp nin.
quote:
Orijinalden alıntı: FlowMasta
Ekran parlaklığı sonda,wireless kapalı,ses kapalı ve batarya sony bataryası değil.Ve makinem made in china damgalı.Makineyle bi alakası yoktur demi? Bi de benim.2,5 saat anca gidiyor.birde ben batarya ararken 2680 mAh yaziyor illa böyle yazan bi bataryamı alıcam sony psp 3004 modeli psp nin.
benim bildiğim slimdeki gibi 1200mAh batarya kullanıyor.Bataryan çakma.2680mAh ile psp fat 10 saat gider.psp3000 de çok çok rahat 5 saat gider tahminimce +ekran parlaklığı kıs +eklenti falan kurma eklentiler kapalı olsun. +İşlemci hızı 222/111 de kalsın veya default default arkadaşlarımın 3000ini pek kurcalamadım.Menüleri nerde bilmiyorum.
Sonuç olarak kaç mAh lık bi batarya alayım ben ?
orjinal yada yan ürün olmasindan kaynaklanmyor pek bu durum..
Herşeyin bi ömrü oldugu gibi bataryanizinda ömrü yavaş yavaş geliyor demektir.
Psp nin arkasında tabiki china yazacak başka yer (japan vs vs onlar psp 1000 serilerindeydi) yazmasını bekleme çünkü bütün markalar ürülerini chinada üretiyorlar yada ürettiriyorlar. Bu arada bataryanın değerlerinde sorun yok zaten standart batarya 3.5 - 4 saat götürüyor sen ekran parlaklığını düşür o zaman seninkide 3 - 3.5 saat gidecektir hee gitmezse şayet o zaman bataryanın içindeki hücrelerin max kapasitesi şu anda kullandığın süreye eşdeğerdir yüksek amperli batarya alabilirsin...
psp in kalın kasa ise 1800 , slim kasa ise 1200 mAh lık batarya almanı öneririm yüksek kapasiteli 2600 mAh bataryalar sorun çıkarabiliyor.
Hepinize ilginiz ve bilginiz için çok teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme