Şimdi Ara

PSP .iso oyun kurma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarwww.skaty.tr.cx adresinden download kısmından oyun indirdim hot wheels die iste indirdim rar halinde benim cihaz versiyonu 3.40 nse iste indirdim rar in icinde PSP_GAME klasörü var ve UMD_DATA.BIN var bunnarı nasıl cihaza atçam nası yapcam yardımlarınızı bekliyorum...

• o elindeki dosya rar değil arkadaşım ya iso dur yada cso dur winrarda açılır aynı rar dosyası gibidir ama rar değil o yukarısına bak .iso veya .cso yazar gördüysen

daha sonra o dosyayı olduğu gibi kartına ISO klasörüne kopyala (ISO klasörün yoksa oluştur )

tabi oyunun çalışması için versionun 3.40 oe A weya işte 3... oe , m33 herhangi version olması gerekir

eğer sadece 3.40 yazıyorsa oynıyamassın o sony nin orjinal offical versiyondur.
  • evet arkadaşım haklıymışşın yukarıda iso yazıo bu arada versiyonum 3.40 eo-a mı öle bsi ama iso oynuyabiliyorum :)
  • Settings / System Settings / System Information > System Software en yukarda ordan bakabilrsin versionuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurhard -- 1 Ekim 2007; 22:00:42 >
  • abi yaptım oyunu oynuyorum ama böle 3 saniyede bi saniselik takılma oluyor o cihaza mı oyuna mı bağlı anlayamadım?
  • burda yasakmış bnlrı knşmak bn mesjı siliorm pmdn srblrsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurhard -- 1 Ekim 2007; 22:02:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox oyun yükleme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.