Şimdi Ara

psp hangi formatta en kaliteli video oynatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • filimleri hangi formata çevirirsek psp de en kaliteli görüntüyü alabiliriz

• Formattan çok çözünürlük önemlidir.

720x480 en yüksek çözünürlüktür. Orjinal UMD Kalitesindedir.
  • PMP video formatı en iyisidir bu da orjinal UMD filmler ile aynı kalite demektir zaten PMP videolar UMD film kalitesinde olur tabi riplerken 2pass ayarında riplemek gerekiyor ve video bitrate'i uygun bir değer girmek gerekiyor. Bu rip işi içinde sana Xvid4PSP programını öneririm alanında en iyi programdır.
  • peki filmleri hangi formattan hangi formata ripliyoruz arkadaslar.
    bi de filmleri nasil edinebiliriz. bu sorumma pm ile de cevap verebilirsiniz eger yasaksa.
  • Divx film'den PMP video yapabilirsin hatta altyazı sorun olmasın diye altyazıyı da videoya gömersin öyle riplersin. (çünkü PMP Player'da altyazı sorunu olabiliyor altyazılar belli bir süreden sonra çıkmıyor vs.) Ben sana sadece Divx film örneğini verdim yoksa MKV'den bile (HD Ripler genelde bu formatta olur) PMP video yapabilirsin yine aynı şekilde sana kalmış yani. Filmler için bana PM at sana film indirebileceğin forum linklerini vereyim 2-3 tane veyahut Emule ve Torrent kullanmak zorundasın sana vereğim linkler HTTP olacak vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

PMP video formatı en iyisidir bu da orjinal UMD filmler ile aynı kalite demektir zaten PMP videolar UMD film kalitesinde olur tabi riplerken 2pass ayarında riplemek gerekiyor ve video bitrate'i uygun bir değer girmek gerekiyor. Bu rip işi içinde sana Xvid4PSP programını öneririm alanında en iyi programdır.

BENCE PMP değilde x264 ile decode edilmiş mp4 formatı en iyisi. zaten pmp de ayrıca pmp player a ihtiyaç var.
  • Valla MP4'ü ne kadar kaliteli yaparsan yap PMP kalitesinde olamıyor bana göre tabi size güzel geliyor olabilir zevk ve renk meselesi birşey diyemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Valla MP4'ü ne kadar kaliteli yaparsan yap PMP kalitesinde olamıyor bana göre tabi size güzel geliyor olabilir zevk ve renk meselesi birşey diyemem.

anladım. aslında durum şu eğer bir filmi tamamen ceviriceksek düşük bitrate le çeviriyorum( tabiki 2pass ile ) video 400k ses 96 k da ceviriyorum neredeyse orjinali kadar iyi oluyor ama '' NEREDEYSE ''... pmp de ise yüksek bitrate değerinde mesela 900k vide da mp4 ten daha iyi yani filmin sadece bir sahnesini cevireceksem pmp de ceviririm. de o pmp player açmak bana zor geliyor açıkçası. tabikide aşırı kaliteli orası aryı.

ELİNİZDE MATRİX 2 FİLMİ varsa bu sahneyi aynı boyutta cevirip karşılaştıralım.
    ben x264 ile mp4 formatında cevirdim.

http://r apidshare.com/files/67524510/matrix2_3_ajanla_aynanda.mp4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekken_683 -- 5 Kasım 2007; 14:18:46 >

• xvid4psp ile 480x272 , 720x480 ayarlarında yapılan mp4 formatlı filmler pmp lere göre çok daha avantajlı, pmp'leri izlemek için kullandığımız pmp player programları genelde 333 mhz de çalışıyor bu yüzden pil tasarrufu söz konusu bile değil. ayrıca pmp filmlerin boyutu mp4 lerin 2 katına yakın neredeyse. mp4 iyi olmaz diyenler alttaki linkten convert ettiğim bir dizi bölümünü tesy amaçlı indirsin.

aynı kalitede psp için dizi satın almak isteyenlerhttp://skaty.psp.googlepages.com :)

• Arkadaşlar ; bir arkadaşımın oğlu için DVD filmleri PSP de oynayabilecek hale getiren bir çevirici program arıyorum. Hangi programı önerirsiniz ? Nereden bulabilirim ? PM ile de ulaşabilirsiniz.
    Şimdiden teşekkürler.
    Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.