sadece bellı ulkelerde var adres sorgulama mapthis için
Ülkemiz için nasil yapabiliriz yada var mi öyle bi şansimiz ?
mspwiwer suan ulkemız için zaten ama sorun şu yolu size tarif etmıyor yani sadece bulundugunu yeri gosteriyor ha PSP için bu da yeter sonuçta cihazı kımse GPS için almaz ilk aldıgında ama go exp olayı olursa cuk die oturur
go explorer çıksın artık en son bende mail attım sony ye, bir an önca çıkartsınlar yardıma ihtiyaçları olcaksada bu iş için çalışırım go explorer neden bilmiyorum ama çok hızlı uydu uluyor ve bir çok özelliği var, bir çok navigasyon programında olmayan araziler için olan koordinat girerek sana yer gösterme olayı bile mevcut bir çok kullanıcıya hitap ediyor gerçekten herkes bir mail atsa işlerin hızlanacağına inanıyorum bende...
o zaman GPS ne biçim satacak ben anlamıyorum KAR la yapacakları bişeyi neden istemiyorlar...
quote:
Orijinalden alıntı: furkanbozkurt
go explorer çıksın artık en son bende mail attım sony ye, bir an önca çıkartsınlar yardıma ihtiyaçları olcaksada bu iş için çalışırım go explorer neden bilmiyorum ama çok hızlı uydu uluyor ve bir çok özelliği var, bir çok navigasyon programında olmayan araziler için olan koordinat girerek sana yer gösterme olayı bile mevcut bir çok kullanıcıya hitap ediyor gerçekten herkes bir mail atsa işlerin hızlanacağına inanıyorum bende...
çıksın artık bizimde gps miz olsun... duy bizi sonyyyyy
bu kadar beklemeye anlam veremıyorum zaten...
slm ben programı falan indirdim çalışıyorda şu tüm türkiye haritasının linkini koyarsan sevinirim
psp phat 5.50 gen-b de çalışır mı bu gps?
quote:
Orijinalden alıntı: Amon__RA
çalışır tabiki.
quote:
Orijinalden alıntı: wings35
quote:
Orijinalden alıntı: Amon__RA
çalışır tabiki.
çok teşekkür ederim ilginize sağolun
Elimde kamera var bide GPS alsam süper olucak
quote:
Orijinalden alıntı: pspfreak
Elimde kamera var bide GPS alsam süper olucak
hocam benim elimde gps aparatı mevcut ilgilenirsen pm at
son gelişmeler nedir gençler?
son gelişme halen gelişememekte :( olduk ya yeter GO EXP çık artık...
Meraba arkadaşlar bende psp var slim ama haritayı bulup indermiyorum yardımm... (Kubilay abi yorumları nı okudum sen bu işi iyi biliyosun galiba yardım edersen sevinirim.)
evet arkadaşlar yeni yıl dediler bekledik bekledik yeni yıl geldi ama go! explore dan ses seda yok sanırın haberi olan varsa bizide bilgilendirirse sevinirim :), umarım elimize geçer bir an önce ve kullanmaya başlarız tozlanmadan daha fazla...
Arkadaşlar PSP-GPS aparatını satıyorum, elimde 70 civarında ilin mapthis haritası da mevcut. Ankaradayım. Fiyat:70TL. İlgilenen varsa özel mesaj atsın.