Şimdi Ara

psp ekran koruyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • psp nin ekran koruyucusunu aldım.kaç günlük kullanılabilir?

• nerden satın aldın link atabilirmisin?bir de kaç ytl ye aldınız...?
  • eğer ekranın üstüne yapıştırılanlardan ise. ben onların mantığını çözmüş değilim. ekran çizilmiyor ama koruyucu çiziliyor yani yine aynı kötü görüntü. sadece psp yi satacağınız zaman çıkartırsınız o zaman bi fayda sağlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skatyyyy

eğer ekranın üstüne yapıştırılanlardan ise. ben onların mantığını çözmüş değilim. ekran çizilmiyor ama koruyucu çiziliyor yani yine aynı kötü görüntü. sadece psp yi satacağınız zaman çıkartırsınız o zaman bi fayda sağlar.

Zaten korumanın maksatı o kötü görüntü oluyor ama cizilmiyor orjinali yeni gibi kalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirgfb

quote:

Orjinalden alıntı: Skatyyyy

eğer ekranın üstüne yapıştırılanlardan ise. ben onların mantığını çözmüş değilim. ekran çizilmiyor ama koruyucu çiziliyor yani yine aynı kötü görüntü. sadece psp yi satacağınız zaman çıkartırsınız o zaman bi fayda sağlar.

Zaten korumanın maksatı o kötü görüntü oluyor ama cizilmiyor orjinali yeni gibi kalıyor

tamam orjinal yeni gibi kalıyor ama sen yine eski gibi kullanıyorsun. ekran korucusundaki çizgiler yine gözüne batıyor rahatsız ediyor.

kısacası. para veriyorsun ekranım çizilmesin diye ama yine çizik gibi görünen ekran kullanıyorsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: goztepeli_TR

nerden satın aldın link atabilirmisin?bir de kaç ytl ye aldınız...?

ben 10 kağıda aldım.içinden 2 tane çıktı.
  • yapışkanlara uyuz oluyorum
  • ben 6 kağıda çankaya(izmir) dan aldım
  • ben izmir çankayadan aldım hemde 6 milyona içindn 2 tane çıktı
  • yapışkanlara uyuz oluyorum da ne demek oluyor söylermisin
  • Ekran koruyucu psp nin ekranı çizlmesin diye ekrana yapıştırılan sert saydam bir şeydir.psp nin ekranı yerine o çiziliyor. psp nin ekranı çizilirse pspnin ne anlamı kalırki?Psp çok ucuz bişeyde değil çizilsinde yenisini alıyım diyemessinki demi yani. bence en iyisi gidip ekran koruyucu almaktııırrrrr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burem -- 6 Nisan 2007; 14:01:16 >
  • valla bende aldım.paketten 2 tane çıktı yukarda söylediğim gibi.ilk kullandığım başta iyiydi.bi kaç gün sonra üstüne tozlar yapıştı.görünüm kötü oldu.bi türlü temizlenmedi.temizleyim derken de ekranla koruyucu arasına hava kaçtı daha berbat bir hal aldı.bende onu atıp yenisini takayım dedim onda da araya hava kaçtı düzelmedi.bende kaldırıp attım.şimdi koruyucu yok.bu koruyucuların tüm yüzeyi yapışkanlı lmadığı için araya hava kaçıo.bunların tüm yüzeyi yapışkanlı olanı varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burem

psp nin ekranı yerine o çiziliyor

böyle dostlar kalmadı artık yaa baksana kendini feda ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.