Şimdi Ara

PSP'DE NETE BAĞLANMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sorun çoğu arkadışımızda olmuş ama hiçbir kimse bunu cevaplamamış tek bu sitede değil tüm forumlarda ben modemimi açtım pspde scan dedim girdim şifremi girdim ayarları yaptım her şey tamamdı (pspnin wlanıda açıktı) pspde girdim connecting acces point... dedi sonra obtaining ip adress dedi bekledim sonrada psp a connection error has occurred the attempt to obtain the ip adress timed out dedi ve giremedim sitede nasıl girildiğine baktım her şeye baktım ama yok olmadı lütfen yardım edin!

• 33 kişi okumuş hiç mi cevaplayan yok! lütfen cevaplayın
  • Demek ki sen dısında kimse sorun yasamamıs. Öncelikle sinyan gucun ne durumda? 50 altında olmasın, tercihen 70.
    modem ayarlarından mac id koruması konmus olmasın? (bu da dusuk bir ihtimal)
    aynı cihazla baska yerlerde sorunsuz kablosuz baglantı gerceklestirdin mi? (aksi taktirde psp'de donanımsal arıza da olabilir.)
  • :S:S:S ben ilk defa böyle bi problem duydum ve hiç yaşamadım :S
  • Arkadaşım bn senın yerıdne olsam baska bi KABLOSUZ MODEM olan 1mekana gıder orada denerdım gırmeyı eger ondada gırmıyorsa , Muhtemelen PSP'de 1sorun wardır. ..

İNŞ. EN KISA ZAMANDA ÇÖZERSIN
  • hepinize cevap verdiğiniz için tşkürler!

dewilmacry inş. çözerim
    .
  • aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşım cevabını bulursan paylaşmanı rica ediyorum psp versiyon 5.03 m33
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.