Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alıcaktım gözüm yemedi çok uğraştırır gibi bu beni
  • Selamlar,
    Birkaç sorum var:
    1-)Aldığımız pspnin versiyonu ne olacak?Biz bunu nereden anlayacağız?
    2-)Hafıza kartları içinde mi geliyor?

teşekkürler,
  • verisonu öğrenmen için pspyi açıp bakman lazım

bazı psp paketlerinin içinde var bazılarının yok kutusunun üzerinde yazar
  • Ben 3-4 gün önce Sony Psp Slim aldım.Version 4.01
    Benim sorum war
    Bilgisayardan birşey yüklemek istediğim zaman bağlantı kablosunu takıorum Bilgisayarda sadece psp dosyası oluyor.İçine girdiğim zaman ise Savedata we System adlı 2 klasöre ayrılıyorlar.İnternetten okuyorum orda memory stick çıkması gerekio diolar ama bende çıkmıo!Nedeniniwe çözümünü söylerseniz çok sevinirim.

Bu arada paylaşımın çok güzeldi yeni aldığım için bir çok şey öğrenmiş oldum:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr190797 -- 12 Aralık 2008; 21:28:36 >
  • pspyi tv ye bağlayıp 2 kişi oynayabilirmiyiz bunun için ne gerekiyor
  • oynarsın tabi bi arkadaşın yön tuşlarını kullanır biride ateş etmeye basar boylece bir psp ile iki kişi oynamış olursun
    Bunun için iki kişi gerekiyor birer tane el gerekiyor diğer ellerinizlede oyun oynarken kola içmek için kullanabilirsiniz
  • anlatamadım galiba psp yi tvye bağlayıp sonra psp ye joystik takıp iki kişi oynanırmı onu soruyordum eğer oluyorsa iki elimizde dolu olur kolalar sana kalır doya doya içersein
  • quote:

Orjinalden alıntı: panthera1905

anlatamadım galiba psp yi tvye bağlayıp sonra psp ye joystik takıp iki kişi oynanırmı onu soruyordum eğer oluyorsa iki elimizde dolu olur kolalar sana kalır doya doya içersein

pspye joystick takılmıyor
  • arkadaşlar bende bu psp furyasına katılmak istiyorum.bazı sorularım var
    fm 2009
    gta 4
    pes 2009
    gibi oyunları sorunsuz bir şekilde oynayabilir miyim.en az pc kadar zevk verirmi hem kalite açısından hem oynanış açısından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: laziko53

arkadaşlar bende bu psp furyasına katılmak istiyorum.bazı sorularım var
    fm 2009
    gta 4
    pes 2009
    gibi oyunları sorunsuz bir şekilde oynayabilir miyim.en az pc kadar zevk verirmi hem kalite açısından hem oynanış açısından.

fm 2009 versiyonu çıktı mı bilmiyorum. ama sorunsuz oynanıyor.
    gta4 psp versiyonu yok.
    pes 2009 şu an pspimde yüklü ve süper bi şekilde oynuyorum. sorun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: panthera1905

anlatamadım galiba psp yi tvye bağlayıp sonra psp ye joystik takıp iki kişi oynanırmı onu soruyordum eğer oluyorsa iki elimizde dolu olur kolalar sana kalır doya doya içersein

Koptum.
  • _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_

tinyurl.co m/asfafangel

_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_

SüperTeklif adındaki Türkiye'nin ilk
    yasal izinli dijital pazarlama sitesine üye oldum. SüperTeklif nedir?
    SüperTeklif, üyelerin, mail okuyarak para kazandığı bir sistemdir. Üye
    olduktan sonra email adresinize tanıtımlar, anketler gibi mesajlar
    gönderilir. Böylelikle oturduğunuz yerden sadece bunları okuyarak para
    kazanabilirsiniz.

İlk üye olduğunuzda basit bir şekilde, sadece profilinizdeki bilgileri
    doldurarak 5YTL'ye sahip oluyorsunuz. Daha sonrasında arkadaşlarınızı
    da üye yaparak ve size gelen mailleri hiçbir şey yapmadan sadece
    okuyarak daha çok para kazanmanız mümkün.

Ben açıkçası, Travian'ı altınla oynuyorum ve özellikle saldırı
    aldığımda Tahıl üretimini yedi gün boyunca %25 arttırarak gelen
    destekleri daha rahat besleyebiliyorum. Tabi %10'luk defans bonusunu da
    sık sık kullanıyorum. Buna tabi ki para dayanmaz. Ama SüperTeklif
    üyeliğim sayesinde, Travian'ı altınla oynamak için parayı yattığım
    yerden sadece mail okuyarak kazanabiliyorum. Size de, SüperTeklif'e üye
    olup para kazanmanızı ve kazandığınız parayla Travian için altın
    almanızı tavsiye ederim.

SüperTeklif'e üyelik için normalde SüperTeklif'in bir başka üyesinden
    referans almanız gerekir. Aşağıdaki linke tıklayarak doğrudan doğruya
    (referanssız) SüperTeklif'e üye olabilirsiniz. Travian'ı altınla
    oynamak için, önce para kazanmak gerekli.

yukarıdaki link sayesinde tabiki :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asfafa -- 18 Aralık 2008; 17:52:03 >

• Arkadaşlar sandisk memory stick pro duolar ucuz oluyor bildiğim kadarı ile.Ben geçen sene 1gb liği marketten 20ytl ye almıştım.Acaba şimdi 4gblik kartlar ne kadar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar sandisk memory stick pro duolar ucuz oluyor bildiğim kadarı ile.Ben geçen sene 1gb liği marketten 20ytl ye almıştım.Acaba şimdi 4gblik kartlar ne kadar?

Khalkedon da 25 ytl ymiş.

Ben de birkaç soru sorayım.
    PSP nin kasasının açılıp açılmadığını nası anlarız ?
    ölü piksel olup olmadığını cihazı ilk actıgımızda anlayabilir miyiz ? Yoksa değişik renklerde deneyip test mi etmemiz gerekiyor.
    Psp nin usb kablosunun takıldıgı port ta sorun cıkan oldu mu ?

Bir de en son bunlara ek olarak ikinci el PSP alırken neleri kontrol etmeliyiz.

Teşekkürler.
  • Teknosa da 1gb sandisk 16 ytlydi fiyat iyi ama 1 gb de pek bi işe yaramıyor hemen doluyor sandiskin daha yüksek gb lisi satılmıyor bulunduğum yerde ver mı yok mu varsa ne kadar bilmiyorum. ama sony ler çok pahalı fiyatların düşmesini umarak bekliyorum
  • arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var bende birazdan psp slim alacam ve sorularım

1- evde versiyon atabilrmiyim çokmu riskli olur lütfen acil yardım edin
  • Arkadaşlar bugün elime psp geçti.Versiyonu 3.80 M33-5 mesela oyundayken Yes veya No yu seçemiyorum sağ sol a gitmiyor.BU sanırım versiyondan kaynaklanıyor????

Ayrıca psn den god of war ın demosunu çektim bazı yerlerde kasmalar oluyor mesela çok düşmanlı bi yere girince 2,3 saniye kasma oluyor sonra düzeliyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 20 Aralık 2008; 20:06:53 >
  • 1- psp versiyonlarını yükselttikçe ek özelliklermi ekleniyor yada sadece Bazı oyunları çalıştırmak içinmi gerekiyor_?
    2- benim psp ver. 3.71 M33-2 yeterli gelirmi oyunları çalıştırmak için_?
    3- tüm psp ler ingilişcemi yoksa sadece benim psp ingilişcemi kaldı_?
    4- psp lere TR dil desteği sonradan atılabiliyormu_?
    4 buçuk- psp ye oyunu nasıl nereye ve ne şekillerde atmamız gerekiyor
    5- rapid share den indirilen oyunlar biliyorsunuzki 2-3-4... party rar dosyası olarak Pc ye iniyor. bunları tek tek rar dan çıkarıp psp nin ilgili klasörüne tek tek atmakmı gerekir yoksa rar halindemi atmak gerekir_?
    6- Rar' dan klasöre çıkarırken değiştir/tümünü değiştir/sil gibi seçenekler veriyor, bir hatamı var yoksa rar dan çıkarırken extra yapmam gereken bişi varmı_?
    7- Aslında kısaca oyunu indirmek ve indirdikden sonra yapmamız gereken adımları tek tek sayarsan çok yardımcı olmuş olursunuz.
    .:BBR:. yardımlarını ve yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smecit -- 25 Aralık 2008; 4:19:09 >

• Arkadaşlar,

PSP ilk çıktığında alanlardanım. Yaklaşık 2 yıldır hiçbir şey yapmıyorum PSP ile. Versiyon 2.0 idi. Versiyonu 1.5'e indirip ISO oyunlarını oynuyordum. ISO formatındaki her oyunu oynamaya devam edebilir miyim? Yoksa versiyonu yükseltmem gerekir mi? Ya da başka yavsiyeleriniz olur mu?

cevap pls!..
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.