Şimdi Ara

► Psp 3004 + 8gb Hafıza Kartı + Hardcase Kılıf - 315 TL ◄

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz çok temizdir. Cihazı aldığım arkadaş sadece denemek için açmış cihazı(hediye gelmiş), ben de 1-2 hafta kullandım sadece. Cihazda ölü veya sıkışmış piksel yok. Versiyonu 5.03 Gen-C Full. 8 Gb Memory Stick Pro Duo Mark 2 hafıza kartı, sağlam bir hardcase kılıfı, sarj aleti, kitapçıkları var, kutusu yok. Hafıza kartının içi güzel oyunlarla doludur(GoW, Little Big Planet, Motorstorm, Loco Roco vs. ayrıca farklı bir oyun isteğiniz varsa indirilip hafıza kartı içine atılabilir.). Cihazın rahatsız etmeyen ve farkedilmesi zor bir kusuru var: Arka taraftaki umd kapağının sağ üst bölümü çok çok hafif dışarıya doğru duruyor(yani tam yerine oturmuyor), umd yazısının olduğu bölüme hafifçe bastırırsanız tam yerine oturuyor(bırakınca geri eski haline geliyor tabi). Cihazı elinize alınca anlıycaksınız, gerçekten çok hafif bir oynama ve rahatsız edici değil, eğer umd disc falan kullanmıycaksanız kapağı içten bir yapıştırıcı vs. ile hafifçe tutturursanız sorun çözülmüş olur. Ciddi alıcılara fiyatta küçük bir ikramımız olabilir. Cihazın ve yanında vereceklerimin resimleri:

--------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 28 Mart 2010; 20:56:05 >

• PM attım.
  • Cevaplandı
  • Ürün "e.rar" isimli arkadaşa satılmıştır, hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.