Merhaba arkadaşlar. DH'de bu bölümdeki ilk mesajım ve tahmin edeceğiniz gibi downgrade hakkında bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardıma ihtiyacım var. Birçok forum araştırdım, ancak 3.60 ile ilgili herhangi birşey açıklanmamış. Özellikle bir çok bilgi barındıran php-hacks.com sitesinde de 3.60 downgrade'i ile ilgili bilgi malesef yok. 3.50, 3.71 ve sonrası ve bunların daha alt versiyonları için downgrade yöntemleri mevcut.
Elimdeki 3.60 versiyon firmware kullanan PSP'yi 1.50'ye düşürmek için yapılması gereken "Lumines" oyununun bulunduğu yöntem midir? Bunun için elimizde orijinal Lumines DVD'sinin bulunması şart mıdır? Yoksa indirdiğimiz bir versiyon olur mu? Ya da başka bir yöntem mevcut mudur?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Buldum birşeyler. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim...
3.60 versiyon bir slim hackli firmware'e upgrade ya da 1.50'ye downgrade için kesinlikle Pandora's Battery gerekiyor. Bunu yapabilmek için de yine hackli firmware ya da 1.50 versiyon firmware kullanan bir PSP şart. :)
Bu versiyondaki bir PSP'nin kabul ettiği tek şey official, yani resmi sürüme upgrade etmek. O da işimizi görmüyor tabii. UMD iso'larını okumadıktan sonra yeni firmware'i kim n'apsın? Gördüğüm kadarıyla en son 3.80 firmware kullanımda. Bana 3.71 m33 yeterdi...
Bu işi 5 dk'da yaptırabileceğin yerler var. Bende de 3.60 Slim vardı ve 3.71 M33-2 yüklettirdim pandora yöntemiyle. Sonradan kendim bunu 3.71 M33-4'e yükselttim. Şu an bütün oyunlar (ISO / orijinal UMD) sorunsuz çalşıyor.
bende aynı sekılde 3.60 yüklüydü 25 ytlye 3.71 m33-2 yüklettim
@nightwing hocam 3.71 m33-4 e nasıl cevırecez???
merhabalar bende de 3.60 versiyonu var. biraz uğraştıom ama beceremedim. 25.-YTL ye nerede hallettiniz. Beşiktaş'ta 40.-YTL ye yapıyorlar. Hiç olmazsa 15._YTL cebimizde kalsın.
teşekkürler şimdiden.
bu psp ye versıyon atarken once orjinal PSP_orjinal Firmware_371 yükleyip sonra mı PSP_Custom_Firmware_371_M33 mi yüklicez? bilen varmı ?