Şimdi Ara

PSP 2004 + 6 UMD + 16GB HG-MemoryStick + Ekstralar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Cihaz PSP'nin 2004 modelidir. Gümüş renklidir. Satın alan kişiye;
    1-) 6.60 PRO-B9 versiyon yüklü PSP2004(Şu ana kadar çıkan en son kopya oyun çalıştırabilen versiyondur, tüm oyunları sorunsuz oynayabilirsiniz)
    2-) Kutusu ve Kitapçıkları
    3-) Orjinal Sony Li-ion batarya
    4-) Orjinal Sony şarj aleti
    5-) Orjinal Sony taşıma kılıfı(Eski Fat PSP'mden kalma. O zamanlar kutu içerisinde standart olarak geliyordu)
    6-) Orjinal Sony bilek ipi(Eski Fat PSP'mden kalma. O zamanlar kutu içerisinde standart olarak geliyordu)
    7-) Orjinal Sony UMD taşıma çantası(PSP Fat ilk çıktığında PSP sahiplerine SONY tarafından gönderilen 6 UMD alabilen orjinal çanta)
    7-) 16GB Sony Memory Stick PRO-HG Duo(Made in Japan. Aktarım hızı Mark2 kartlardan 2 kat hızlıdır. Sorunsuzdur)
    8-) 5 UMD Oyun, 1 UMD Film ;
    - Test Drive Unlimited
    - Midnight Club 3 DUB Edition
    - Grand Theft Auto Vice City Stories
    - Peter Jackson's King Kong The Official Game Of The Movie
    - Tom Clancy'c Splinter Cell Essentials
    - Spider-Man 2 (Film)
    9-) 3 UMD alabilen ekstra UMD kutusu
    10-) Logic3 Ekran koruyucu

gönderilecektir. Spider-Man 2 UMD'sinin koruyucu kabı bir süre sonra açıldığı için diske zarar vermeden yapıştırılmıştır. Sorunsuz çalışmaktadır. Bunun dışında diğer UMD'lerde en ufak bir kusur yoktur. UMD oyun seçerken "iso" boyutlarını dikkate alarak aldım. Yani "iso" boyutu büyük olan oyunların UMD'lerini aldım ki hafıza kartına başka oyun atabilecek yer kalsın. PSP'de resimlerde görülen kullanım sonucu oluşan boya atması dışında kasada en ufak bir darbe veya ezilme yoktur. Cihaz sorunsuz çalışmaktadır. Hafıza kartı oyun doludur. Fakat şunlar şunlar var diye ayrıca belirtme gereği duymuyorum. Dilerseniz bu şekilde, dilerseniz de karta format atılarak size gönderilecektir. Son 5-6 aydır neredeyse hiç oynamadığım için satma gereği duyuyorum. Sadece Fifa 12 çıktığında denemek için yüklenmiş, oynanmıştır. Elektronik ürün olduğu için maalesef iadesi yoktur. Alan kişiye şimdiden hayırlı olsun..

Belirtmeyi unutmuşum. Fiyat: 250 TL'dir

Detaylı resimler için: TIKLA
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erjunt -- 10 Mart 2012; 8:47:00 >

• fiyat extra ile güzellik olmuş ilan
  • pm
  • Forum dışına satılmıştır. İlginize teşekkür ederim..
  • kaçırdık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.