Şimdi Ara

PSN Üyelik Sistemini Anlayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3'den hesap açtım.Sonra PS3'de yeniden alt hesap açtım.Şimdi çözemediğim ben bu alt hesabı açmadan direk ana hesaptan oynayamıyor muyum? Benim 2 tane arkadaşım var.Bunlar benim ana hesabımın mı arkadaşı yoksa alt hesap mı? Biri bana anlatsın sistemi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi A hesabı senin diyelim ve çocuğun var yaşları 18'in altında ve bunlara kendi hesabın altında yeni bir hesap açıyorsun, belirli kısıtlamalar yapabilirsin kısacası sana bağlı oluyorlar gibi düşünebilirsin. Eğer bu A hesabını diğer arkadaşların da kullanıyorsa buna hesap kardeşliği denir ve iki kişide oyunları kendi cihazında oynayabilir ama bunda Primary ve Secondary konusu oluyor. Arkadaş kısmı ise bu hesaba arkadaş olarak ekli ise A ve B hesabı arkadaş demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerksabird

Şimdi A hesabı senin diyelim ve çocuğun var yaşları 18'in altında ve bunlara kendi hesabın altında yeni bir hesap açıyorsun, belirli kısıtlamalar yapabilirsin kısacası sana bağlı oluyorlar gibi düşünebilirsin. Eğer bu A hesabını diğer arkadaşların da kullanıyorsa buna hesap kardeşliği denir ve iki kişide oyunları kendi cihazında oynayabilir ama bunda Primary ve Secondary konusu oluyor. Arkadaş kısmı ise bu hesaba arkadaş olarak ekli ise A ve B hesabı arkadaş demektir.

not: PS3 kullanıyorum.

Benim ana hesap altında açtığım hesaplar en sol menüden açtığımız hesaplar mı? Ben sadece tek hesap istiyorum.PSN'e giriş yapıp oynamak istiyorum.Niye sol taraftan da bir hesap açma zorunluluğu var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.