Şimdi Ara

Psn store hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben psn store den alışveriş yapmak istediğimde kredi kartı bilgileri yanlış demişti. Galiba yanlış girmiştim o zaman ve iki hafta bekledim çünkü bazı yerlerde 15 gün işleme kapatiliyo diye bir şey vardı ve tekrar giricem kredi kartımi. Alışveriş yapmış olan arkadaşlardan ricam ornek bir tane adres yazarlarsa sevinirim. Apartmanda oturmuyorum. Sadece mahalle sokak ve kapı numarasından oluşan bir adres kafadan atarsanız sevinirim. Bu arada mahalle yerine mah yazmak numara yerine no yazmak adresin yanlış olarak nitelendirilmesine sebep olabilir mi? Şimdiden tesekkur ederim. Telden yazdığım için yanlış yazdıysam özür dilerim.

Edit: Bu tarz bir konu acmisitim ama yanlış yere actigimdan sanırım silindi çünkü nedeni diye yazdığınız yeri acmadim bir turlu. Yine yanlış yere actiysam doğru yere tasinirsa sevinirim veya başka bir sebeple ise belirtiseniz sevinirim sayın yöneticiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --CarpeDiem-- -- 19 Temmuz 2015; 1:28:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bir de büyük harfle yazsak hepsin,i bir sorun olur mu?
  • kredi kartı ektrendeki adresle aynı yazacaksın. hepsi büyük harflerle olacak ve noktalma işaretleri kulanma.

örnek SARAY MH UNTEL SOKAK NO 10 ONUR OFIS PARK IS MERKEZI UMRANIYE gibi olabilir.
  • Arkadaşlar şehir ve il e ne yazıcam. Akhisarda oturuyorum. Şehire akhisar il e manisa mı yazıcam yoksa ikisine de mi manisa yazıcam? Lüttfen yardım edin.
  • up up up
  • Manisa şehir
    Akhisar il..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuteKavun

Manisa şehir
    Akhisar il..

Emin misniz hocam? Bir daha beklemek istemiyorum. Şehire manisa il e akhisar mı yazıcam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --CarpeDiem-- -- 20 Temmuz 2015; 15:35:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    US PSN UCUZ HESAPLAR
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

quote:

Orijinalden alıntı: KuteKavun

Manisa şehir
    Akhisar il..

Emin misniz hocam? Bir daha beklemek istemiyorum. Şehire manisa il e akhisar mı yazıcam?

Hocam öyle yapmanız gerekiyor
  • Hocam aldim oyunu cok tesekkurler. Bir de sizde gta v varsa bir sey sormak istiyorum. Oyun normalda 45 gb iken 600mb iniyor. Herkeste mi boyle oluyor acaba?

• --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    GTA V var ama cd olarak var da o durumu biliyorum önce senin oynayabileceğin kadar indirme yapıyor, sen normal modda oynarken arkadan indirmeye devam ediyor. Öyle biliyorum ben.
  • Tamam hocam. Tekrardan çok tesekkur ederim. Kredi kartında sorun yaşayan yani geçersiz olan arkadaşlar 15 gün bekleyip kredi kartinda olanların aynısını büyük harfle ad soyad falan her şey yanı hepsini aynı şekilde yazarak ve türkçe karakter, noktalama işareti kullanmadan yazarlarsa bir sorun kalmayacaktir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.