ayni sorun bendede var kartimda limit var zannediyordum meger yokmus 4 yada 5 kez denedim hata aldim en sonunda bu hatayi verdi.sony musteri hizmetleri ile irtibata gectim makina boyle durumlarda kendini kililiyormus hic bir karta izin vemiyormus hata icin 14 gun hic deneme yapmazsam otomatik sorunun duzelecegini soylediler.14 gun ayin 18 inde doluyor ogun tekrar deneyecem sonucu burayada yazarim.
Peki 10 15 kere deneme yaparsak? Nasil ulastiniz bide musteri hizmetlerine acaba?
bende aynı sorunu 2 ay kadar yaşadım, sonunda kart bilgilerimi güncelledim, adres bilgilerimde büyük harf vardı, değiştirince psn plus'u satın alabildim.
14 gunun sonunda sorun duzeldi dun plus satin alabildim
quote:
Orijinalden alıntı: Hidden Blade
Arkadaşlar aynı kart ile önceden alışveriş yaptım. Daha 4 gün önce yaptım alışveriş. Şimdi bir anda hata verdi. Sizde bu sorun yok mu ?
Aynı sorunlar üzerinden neredeyse 3 sene geçmiş olsa da aynen devam ediyor. Enpara kampanyasına Sony'i dahil ettiler, Ocak ayında çalışan aynı kartı şimdi kabul etmiyor. Sony'i aradığımda aldığım cevap ise aynen şu "Bankamatik(Debit) kartlarla Türkiye'de altyapımız dolayısıyla sorun yaşamanız normal, kredi kartıyla deneyin."
İşin garibi kredi kartı denediğimde onu da kabul etmiyor. Yıllardır aynı sorunlar devam ediyor, bravo Sony. Enpara Müşteri hizmetleri harıl harıl çözüm üretmek için uğraşıyor sağolsunlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme