Şimdi Ara

PSN Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orjianl ps3 e yanlışlıkla demonstration mode diye bişey yükledim ve sanırım bu yüzden PSN'den ban yedim. şimdi ps3 ü tekrar orjinale çevirmek istiyorum PSN'e bağlanamadığım için PES2013'ü güncelleyemiyorum varmı yardımcı olabilecek kimse?

Şuan PS3 içinde PES 2013 var fakat oyuna hiç bir şekilde veri paketi indiremiyorum format attım ayarları sıfırladım backup yaptım hiçbiri çözüm olmadı makinenin versiyonu 4.25 aldığım hata kodu 8002A224 allah aşkına biri yardımcı olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İphone 7 32GB Mat Siyah
    Playstation 4 500GB l Psn:Omers25
    Xbox One 500Gb l Gamertag:Omers25
  • sanırım psn den ban yediniz. 4.25 dönseniz bile durum değişmiyor.sony ile iletişime geçin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007kratos -- 8 Ekim 2012; 23:30:00 >
  • Alakasiz olabilir ama internete ttnet den bagliysaniz dns adresleriniz ttnet dns adresleri oldugundan emin olun. 2 gun once bende oyunlari update edemiyordum google dns leri kalmis ayarlarda ttnet dns lerine alinca duzeldi.

Ttnet dns leri : 195.175.39.40 195.175.39.39

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdonanimhaber -- 8 Ekim 2012; 23:37:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 007kratos

sanırım psn den ban yediniz. 4.25 dönseniz bile durum değişmiyor.sony ile iletişime geçin...

sony ile nasıl iletişime geçecem kardeşim?
    PS4 Donma Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Psnden Oyun Indirme Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.