Şimdi Ara

PSN PLUS OLMADAN ONLİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar biliyorum artık psn plus olmazsa olmaz ama yeni ps di yeni tv di derken üstüne birde ds ve oyunlar eklenince plus insan gözünde büyüyor benim sorum şu plus olmadan sadece bluray alarak oynanabilecek online oyun varmı ? veya free2play oyun çıkacakmı (planetside2 var pc dende aşina olduğum ama oyun bilgisayarı yerine laptop da aşırı ısınmadan sıkıntı yaşadığım için oynayamadım ) bikaç yerde planetside2 ücretli diye yorumlar olmuş bilgisi olan varsa son olarak da her oyunun konusu var ama böyle ücretsiz oyunların adlarının olduğu konu yok sabit bir konu olsa bluray ile plus olmadan online oynana bilen oyun varsa yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar..

• Psn plus olmadan olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden blacklight rb yaptı galiba sadece f2play oyunlarda oluyor
  • Arkadaşım bir Hong Kong PSN açıp 1 yıllık PS+'ı alsan 85 TL olur. O kadar PS4 almışsın aylık 7 TL denk gelicek 85 TL'yi kesinlikle vermen gerek diye düşünüyorum.

Tavsiye etmediğim yöntem ise yeni hesaplar açıp sırasıyla hepsinde 14 günlük ücretsiz PS+ kullanmak. Ancak Sony bu cihazda hesap hareketliliği var diyip cihaza ban atabilir - sonuçta Sony bu ne yapacağı belli olmaz - bunun sonucunda aylık 7 TL vermediğin için hem zamanından hem cihazından olursun.
  • 15 günde bir deneme sürümü aç
  • illegal iş sevmem de honkog olayında illegal durum yok değilmi hani honkongdan alsam plus u ban olayı olmaz umarım birde nasıl yapılcak ? aslında tr dende bi şekilde alırımda hepi topu ayda 7 gün izinli oluyorum :D ondan pek vaktim yok alsam boşa gidiyor gibi geliyor ama 85 cazip geldi
  • Olmaz bende 85 tlye alip kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --USA PSN Plus ve Oyun almak--
    12 yıl önce açıldı
    Xbox live gold üyelik hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • honkogdan sıfırdan psn hesabımı açacaz ? o hesabı althesap yapıp ana hesapdanmı devam edecegiz kusuruma bakmayın bu seneye kadar pcgamer oldugum için ps i sadece pes fifa vs oyunlarını görmüştüm cafelerde eve alınca (gta 5 ve bilgisayar oyunu satış fiyat politikasından dolayı) pek birşey bilemiyorum eğer forumda konu varsa bilgisayara geçince araştırım anlatım varsa bu araada hepinize teşekkürler bilgi için honkong olayı çok aklıma yattı
  • Niye Hong Kong falan ugrasiyorsun. Eninde sonunda pes edip alacaksın 150 TL Ye PSN Plus ı. Ayda 10 TL Ye denk gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

Niye Hong Kong falan ugrasiyorsun. Eninde sonunda pes edip alacaksın 150 TL Ye PSN Plus ı. Ayda 10 TL Ye denk gelir.

150 tl, ayda 10 tl, 12 ay var? Neyse;
    Neden Hong Kong icin ugrasiyorsun diyorsun da, senin o "ugrasilmayacak" gordugun 70tl baskasi icin onemli olabilir. Bir hong kong psn hesabi acman en fazla 15 dakikani alir. Çoğu kart ta geciyor. Ben sahsen Ininal karta PTT' den para yukleyip evde odeme yapiyorum. Bu islem eger kartin yoksa bile sana 1 gun ve kart ucreti olarak 5tl ye mal olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

Niye Hong Kong falan ugrasiyorsun. Eninde sonunda pes edip alacaksın 150 TL Ye PSN Plus ı. Ayda 10 TL Ye denk gelir.

pes edecek ne durum var anlamiş deyilim. bence tr psnden plus almak çok anlamsız. arada 2 kat fiyat farkı var. yani senin 1yıl için verdiğin paraya adam 2yıl plus sahibi olabilir.
  • hongkongda tr kredi kartları geçmez diye düşünüyorum nerden alıyorsunuz kodları
  • Ps3 kullanın
  • yarın ptt den ininal kart alacağım Devilmaybad kuzu misali devam edebilirsin sen yasal olarak 1 yerine 2 almak varken .. neyse ben bu konuyu detaylı anlatan bir yerden araştırırım mantıklı ve sürekli kullanıla bilir oyunlarda daha ucuza alınabilir hem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.