Şimdi Ara

Psn kardeslikle bf3 alimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar psn den bf3 alicaz bir arkadasimla fakat bazi soru isaretleri var kafamizda gelelim size soracagim sorulara;
    1)online kod vs gerek varmi yoksa direkt oyunz girip online oynayabiliyormuyuz?
    2)mw3 te bazi arkadaslar online girmiyor hata veriyor sabit ip alman gerekir vs demisler benim bilgisayarim olmadigindsn bu islemi yapamam bf3 tede ayni risk varmi?
    Simdiye kadar hic sabit ip vs almadan oynadim oyunlari yardimci olursaniz cok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamehliyetsiz -- 2 Ocak 2012; 9:53:30 >

• 1.PSN'deki oyunlarda kod yok.
    2.Olmuyor sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Arkadaslar psn den bf3 alicaz bir arkadasimla fakat bazi soru isaretleri var kafamizda gelelim size soracagim sorulara;
    1)online kod vs gerek varmi yoksa direkt oyunz girip online oynayabiliyormuyuz?
    2)mw3 te bazi arkadaslar online girmiyor hata veriyor sabit ip alman gerekir vs demisler benim bilgisayarim olmadigindsn bu islemi yapamam bf3 tede ayni risk varmi?
    Simdiye kadar hic sanit ip vs almadan oynadim oyunlari yardimci olursaniz cok sevinirim...

Bu dedigin sorunlar bf3 te olmaz rahatca alip kardeslik yapabilirsiniz zaten sabit ip felan almana gerek yok ps3 un internet ayarini otomatik yap sonra settings and connection status list e gir orda asagida ip yazar orayada network settings den girecen sonra o ip yi modemindeki dmz ayarina yazip aktiflestirecen bu kadar yani problem cikarmazlar merak etme

• Cok tesekkur ederim ilgilendigin icin bi arkadasimdsn laptop aliyim bu dediginizi yaparim evimde maalesef bilgisay yok tekrar tesekkur ederim ilgine...
  • bir arkadasimla demissin sanirim haberin var, limit 2ye dustu ne yazikki, hani yanci da ariyorsaniz haberin olsun diye dedim.

bf3 aldiktan sonra, ayni hesaptan bedava battlefield 1943 te indirebilirsiniz, EA'in daha once soz verip caydi sonra da seve seve zorla bedave verdigi oyundur (tamam grafik olarak bir bf3 degil ama, bedava online oyun iste, BF3'te yorulduktan sonra stres atmak icin iyi gidiyor)
  • Evet 2 kisi alacagiz bilgilendirdigin icin tesekkur ederim ayrica (;
    Cok saol...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Evet 2 kisi alacagiz bilgilendirdigin icin tesekkur ederim ayrica (;
    Cok saol...

Ben tesekkur ederim yardim edebildiysem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    US PSN UCUZ HESAPLAR
    7 yıl önce açıldı
    PSN Hesap Kaldırma PS4
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.