Şimdi Ara

psn kardeşliği - grup 5 kisidir kimse beni de alın demesin - mumkunse yorumda yazmasın (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.024
Cevap
4
Favori
32.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bütün iş kablodaymış ha

PSN:vales_valeo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umit_Ozmen

bütün iş kablodaymış ha

aynen abi her ps3 sahibinde olması gerekir bence 4-5 gün online hayatım fifayla sınırlandı..

...ölümün olduğu yerde, daha ciddi ne olabilir?..

• bu arada gökhanla tanıştık senide aradık açmadın tlf sanırım indirememiş ilk etapta doğum günü falan istedi dedi daha önce böyle birşey varmıydı hatırlamıyorum verdim bilgileri inşallah indirmiştir

dün akşam benim evin yakınlarında güzel manzaralı bir tepe var orada oturup 2 bira içiyordum gökhan aradı geleyim görüşelim dedi gel dedim bendede çin iş chopper motor var motorum çin işi ama iyidir temiz ve çin işi olanların en iyisidir 2. el piyasası 4-5 milyar vardır bunu niye söylüyorum şimdi anlıyacaksınız gökhan kılima işiyle uğraşıyormuş ben dün onu beklerken kılima servisi arabasıyla falan bekliyordum bi geldi honda racing motorla 600 cc 20bin tl motorla hiç beklemiyordum böyle birşey resmen çöktüm benim motor kayboldu senin motormu diye sordu benim değil diyemedim motorcu ceketi üstümdeydi vede başka kimse yoktu kıvanç söyleseydin motorla karşılamazdım gökhanı. şaka biyana iyi çocuk tanıştık sohpet ettik bize yakında oturuyo 15 dakika mesafede muhtamalen görüşürüz vakit olursa devamlı

• quote:

bu arada gökhanla tanıştık senide aradık açmadın tlf sanırım indirememiş ilk etapta doğum günü falan istedi dedi daha önce böyle birşey varmıydı hatırlamıyorum verdim bilgileri inşallah indirmiştir

dün akşam benim evin yakınlarında güzel manzaralı bir tepe var orada oturup 2 bira içiyordum gökhan aradı geleyim görüşelim dedi gel dedim bendede çin iş chopper motor var motorum çin işi ama iyidir temiz ve çin işi olanların en iyisidir 2. el piyasası 4-5 milyar vardır bunu niye söylüyorum şimdi anlıyacaksınız gökhan kılima işiyle uğraşıyormuş ben dün onu beklerken kılima servisi arabasıyla falan bekliyordum bi geldi honda racing motorla 600 cc 20bin tl motorla hiç beklemiyordum böyle birşey resmen çöktüm benim motor kayboldu senin motormu diye sordu benim değil diyemedim motorcu ceketi üstümdeydi vede başka kimse yoktu kıvanç söyleseydin motorla karşılamazdım gökhanı. şaka biyana iyi çocuk tanıştık sohpet ettik bize yakında oturuyo 15 dakika mesafede muhtamalen görüşürüz vakit olursa devamlı

abi akşamları kursta oluyorum o nedenle açamadım. bide türkcelli aramışsınız yanımda avea vardı

oyunu indiriyodu sanah konuştuk.. bi sorun yok şimdilik indirmeyle ilgili

evet abi klima işiyle uğraşıyo body sporuylanda arası iyidir.. neseki mevsim sonbahar.. kaslar görünmüyodur

abi ben onda motor olduğunu biliyorumda sende olduğunu bilmiyorum

abi biz onunla o azerbeycandaykn tanıştık bi oyun forumunda.. resident evil 5 te platin trophy i aldırdı bana.. ilk platin trophyimdi..ve çok yardımcı oldu bana.. ps3 te kulaklığı ben resident evil 5 oynarken ilk onda gördüm de aldım. yani ps3 teki ilk samimi arkadaşımdır kendisi.. daha sonra türkiye ye yerleşicem görüşelim muhabbetleri oluşmaya başladı.. tam o sırada ben askere gittim. ona rağmen hala görüştük. hatta ben geçen yaz izmire gittim onun yanına.. çok çok iyi birisidir. resident evil 5 oynarken bazen saatlerimiz uyuşmuyodu bazen de gelemiyoduk söz verdiğimiz saatte.azeybeycanda olmasına rağmen gelemediği ya da geç kaldığında mutlaka kusura bakma derdi..bunu niye söyledim.. çünkü gökhan benden 2 yaş büyük ve benle normalde hiç iletişimi yokken bunu söylemesi bence saygı duyulcak bi davranış.. psnde ne adamlar gördüğüm için bunu söyledim..

anlaşmanıza sevindim. zaten motorla kapışırsınız artık

• heee kapışırız ya bendeki 200cc ondaki 600cc kesin tokatlarım ps3 temi kapışıyoz

baya konuştuk dediğin gibi eskiden tropy olaylarına çok girmiş şimdi eski hevesim kalmadı diyo tropy le uğraşmıyorum dedi

• abi mevzu süper ama ya :D

heee kapışırız ya bendeki 200cc ondaki 600cc kesin tokatlarım ps3 temi kapışıyoz

baya konuştuk dediğin gibi eskiden tropy olaylarına çok girmiş şimdi eski hevesim kalmadı diyo tropy le uğraşmıyorum dedi

abi adam kendi trophy alıyodu bide benim trophyler için yardım ediyodu :) azerbeycanda sosyal hayat sıfırmış.. türkiye ye geldi oyuna girmiyo eskisi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: jakess

abi mevzu süper ama ya :D

ps3 te oyun oynarken keyif aldığım ender kişilerdndir..

• dediğin gibi kıvanç azerbeycandan tr gelince e bide o motor altında olunca kim takar ps3 ü

• günaydınlar herkese

bişey sorucam.. biz black ops alırken tüm harita paketlerini almamış mıydık? dün oynarken farkettim ki bende yok diye görünüyo..

• hayir
    first strike ve kirmizi yaziliyi almadik :)
    benim sorum bu :) :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hayir
    first strike ve kirmizi yaziliyi almadik :)
    benim sorum bu :) :)

istanbuldan bir izleyicimiz sormuş..

haritasız b.ops aldım. b. ops 2 alsam sorun olur mu

• selam beyler.. psn e assassins creed 3 ve nfs Most wanted pre order ı gelmiş.. almak isteyen varsa haber versin. medal of hoor da gelecek.. eğer bu 3 oyunu da almak isterseniz iyi olur yoksa canınız sağolsun tek oyun almak istersenizde yazın

• quote:

Orijinalden alıntı: kvncrylmz

selam beyler.. psn e assassins creed 3 ve nfs Most wanted pre order ı gelmiş.. almak isteyen varsa haber versin. medal of hoor da gelecek.. eğer bu 3 oyunu da almak isterseniz iyi olur yoksa canınız sağolsun tek oyun almak istersenizde yazın

bakmamışım ya :D

quote:

Orijinalden alıntı: kvncrylmz

selam beyler.. psn e assassins creed 3 ve nfs Most wanted pre order ı gelmiş.. almak isteyen varsa haber versin. medal of hoor da gelecek.. eğer bu 3 oyunu da almak isterseniz iyi olur yoksa canınız sağolsun tek oyun almak istersenizde yazın

bakmamışım ya :D

kısmet :)

• iyi bayramlar herkese

• black ops 2'Yi alacak mısın sen Kıvanç Abi? NFS'ye ortak olabilirim sana alırsan.

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

black ops 2'Yi alacak mısın sen Kıvanç Abi? NFS'ye ortak olabilirim sana alırsan.

biraz bekleyelim
    most wanted ı beraber alırız görkem

kıvo sana da iyi bayramlar
    sms im bitiyo o yüzden cevap yazmadım :D

bu arada bayramlastıgım ender insanlardansın bilesin :D :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

black ops 2'Yi alacak mısın sen Kıvanç Abi? NFS'ye ortak olabilirim sana alırsan.

merhaba görkem..

bops 2 için kararsızım. zaten çıkınca hemen almıcamda.. incleme yorum ve arkadaşlarımın alıp almamasına göre karar vericem..

nfs yi aldım...

moh warfaighter ı alsam mı almasam mı bilemedim. çok iyi diyen de var kötü diyen de var..

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.