Şimdi Ara

PSN in milletle dalga geçmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 gün önce Ps vitam için sadece ps storede olan bi oyun almaya karar verdim.
    Pc den ps store girdim ve eski kartımı silip yenisini kaydettim.1 yıl önceden kaaln 4,01 krş da vardı cüzdanda.Neyse sonra direk cüzdana para eklemeden oyunu sepete attım ordan da al dedim.Uyarı geldi tamamlanmamış olabilir diye baktım olmamış gittim cüzdana para ekle dedim neyse 3d secure mesajı geldi kodu girdim bi baktım kredi kartı bilgileri geçersiz diyo.Bu önceden de olmuştu ben de dedim 1 gün bekliyim olur.Neyse deün yine denedim yine 3d secure sayfası geldi kodu yazdım yine aynı hata.İnternetten biraz araştırdım çok yaygın bişey odluğunu gördüm ve kesin bi çözümü yok gibiydi.Neyse bir sürü şey denedim işte türkçe karakter kullanmadım,orjinal kart adresini girdim ama nafile.Sonunda ümidi kesmiştim ki dediim PS4 ten giriyim belki olur.Neyse girdim ama ps4 te ps vita oyunları gözükmüyo sepette onun için dedim bari karta para atmayı deniyim ama o da yok sadece kart bilgilerini düzenliyebiliyon.Neyse belki burdan yaparsam olur dedim ama adresi her yazdığımda hatalı diyo.Sonra baya bi sony ye giydirip çıktım.Paramızla rezil oluyoruz be işe bak!
    Sonra işte dedim abi belki direk ps4 mağazasından alırsam olur gittim 6 tl lik bi temaya satın al dedim ama inanılır gibi değil otomatik cüzdana 10 tl çekip aldı temayı.Evet o kadar uğraştım yok bilgiler yanlış,yok kartı sonra kullanın saçmalıklarından sonra hiçbişey olmamış gibi çekti parayı.
    Şimdi bu saçmalık nedir abi.Dünaynın en büyük oyun ağlarından birine sahipsin ama hesap işlemlerini bile adam gibi yapamıyo store un.Kendiyle çelişiyo bi kere.Üstüne üstlük gidip ps vita dan denediğimde şuan kartı kulllanamazsınız 1 gün sonra deneyin diyor.

    Sonuç şu yani

    PSN internet sitesinde kredi kartı bilgilerim geçersiz
    Ps4 storesinde satın alma yapılabiliyor
    Ps vita storesinde kart 1 gün bloke olmuş

    Sizin gibi network olmaz oslun.İnşallah en kısa sürede batarsınız







  • Psn steam gibi sorunsuz bir sistem değil özellikle kredi kartı halen bir sorun. Ben bunu tr psn ye bağlıyorum. tr psn türkiye de kurulmuş çalışan bir sistem gibi görünse de aslen ingiltereye bağlı bir sistem sadece arayüz türkçe.kısaca Şöyle anlatayım sony bilgisayar sistemini ingiltereye amerikaya japonya ya kurmuş ingilterede kurduğu bilgisayarın hdd sine türkiye diye bir klasör açmış biz ingilteredeki pc nin içinde bulunan türkiye klasörü içinde işlem yapıyoruz. Bizim tr ps plus store mustafa buraya da bir pc almaya üşendiği için ingilteredeki pc nin keyfine kalmış durumdayız. Canı ister oyun satmaz tema satar yarın canı istemez kredi kartını tanımaz bana tamam der sana yok der saçma sapan bir düzen halen türkiye deki faaliyetlerini düzeltmediler. Para direkt ingiltereye aktığı için sıkıntı yok mustafa açısından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.