Şimdi Ara

Psn hesabı, windows hesabı, steam ve rockstar, ubisoft, epic gibi alt hesaplar? icin kac tane email

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, size biraz karışık bir soru sormak istiyorum. psn hesabı açmak istiyorum Zaten bir Windows hesabım ve buharım var. Bu steam e-posta adresi, pencerelerimin altındaki ana e-posta adresi olarak kayıtlı. Örneğin, gta 5 bu e-posta adresinde Steam'de. Şimdi psn hesabı açarsam oradan da gta 5 alacağım. Steam'e kayıtlı e-posta hesabımla psn hesabı için aynı e-posta adresini mi kullanmalıyım yoksa sadece psn için yeni bir e-posta adresi açmayı mı tercih etmeliyim? örnek olarak

E-posta 1= Steam, Rockstar oyunları, ubisoft..

E-posta 2= Psn, Rockstar oyunları, ubisoft

veya

e-posta 1 birlikte e-posta 2= psn, steam, rockstar games, ubisoft vb.

daha sonra benim için ne sorun yaratır veya gelecek için ne daha iyi olur?

Umarım anlatabilmişimdir biraz karışık biliyorum.

Saygılarımla

• Oyun için gmail kişisel kullanım için icloud kullanıyorum Windows için hotmail is için şirket maili

Ne çok mail adresim varmış 🤮

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bütün hesaplarında aynı mail adresini kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman iCloud üzerinde kaydettiğim bir excel tablom vardır. Burada tüm oyunlar, özel hesaplar, iş hesapları... aklına gelebilecek tüm hesapları mail adresi, kullanıcı adı, kullanıcı id... artık ne kadar farklı giriş sistemi varsa hepsini kayıt ediyorum. Üzerlerine de başlık koyuyorum hangi sisteme ait olduğunu belirtmek için. Böylelikle telefonda, pc'de, tablette her türlü platformda anında elimde oluyor. :) Tavsiyem her sistem için ayrı mail adresi al. Mail ne kadar az sistemde kullanılırsa daha güvende hissettiriyor beni :)

• Venomstr kullanıcısına yanıt

psn ve xbox hesabini ayni email kullandigimda rockstar yada ubisoft hesaplarinda cakisma falan olmuyormu

• Donanimavrupa kullanıcısına yanıt

Çakışma olmaz, aksine daha iyi olur.

• Bilginiz için teşekkür ederim. Şuan Steam hesabım windows 11 hesabımla aynı ozaman psn ve cbox hesaplarını onun üzerine kayıt edeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.