Şimdi Ara

PSN e giriş yapamıyorum 80710092

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün herzamanki gibi oyun oynuyordum bf 4 atarken ps3 dondu açtığımda birdaha hiç psn e giremedim hep bu hatayı verip duruyor hiçbir değişiklik yamadığım halde.Ağ ayarlarını yeniden yaptım vs. olmadı genel bir sorunmu var acaba yoksa bendemi birşey var ?
    EDİT:ya şu sony nin internet sitesi bile ne dandik arkadaş şu sitenin açılması abartsızı 2 dk sürüyorhttp://tr.playstation.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 10 Şubat 2014; 20:21:01 >



  • 80710092 DNS hatasıdır. Modemi kapatıp fişini çekip 1-2 dk bekle daha sonra yeniden çalıştır (PS3'ü de aynı şekilde kapatıp yeniden açman lazım). Eğer düzelmezse internet bağlantında veya modem ayarlarında bir sorun vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 10 Şubat 2014; 20:34:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armag3d0N

    80710092 DNS hatasıdır. Modemi kapatıp fişini çekip 1-2 dk bekle daha sonra yeniden çalıştır (PS3'ü de aynı şekilde kapatıp yeniden açman lazım). Eğer düzelmezse internet bağlantında veya modem ayarlarında bir sorun vardır.

    düzeldi gibi kendi kendine bakalım. sağol yinede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.