Şimdi Ara

Psn'den oyunları ucuz alan arkadaşlar konuya bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize iyi geceler sorum şu ; ben te psnde mağaza gta v fiyatına bakıyorum 189 tl yazıyor ama adam burda 35 liraya Satıyor.siz bu oyunları nasıl ucuza alıyorsunuz vallahi Aklım alamıyor ? Cevaplarınız ve bilgileriniz için teşekürler...

PS 3 İÇİN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNTIWIRUS -- 14 Ocak 2015; 10:45:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gerekli bilgileri ilk mesajda bulabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_84506155/tm.htm
  • PS3 için !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirli zamanlarda indirimler oluyor. Onları takip et.
  • 2 aydır takiip ediyorum ama artık her sabah indirime bakacam umarım bende indirim yakalarım
  • Hâla takipteyim :D indirim yok ama.
  • Tr store'da 189 lira oyun us store'da 140 lira civari, üstelik psn'den alinan oyunlari iki ayri makinede kullanma hakkin var. Yani o 140 lira da yari fiyatina dusuyor. Ustune bir de donemlik indirimler oluyor. Bunlarin hepsinin ustune bir de oyunun cikis tarihi ne kadar eskiyse zamanla burada piyasasi dusuyor ve satici fiyatini dusurmeye basliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DarkTranqlty kullanıcısına yanıt
    gta v gibi bir oyun düşermi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

Ps3 icin soruyorsaniz zaten bir kac hafta once 70 lira civarina dusmustu oyun, tekrar duser.
  • kardeşim TR psn pişmanlıktır us veya hk psn açmanı öneririm. us psn açarsan bu sitedenhttp://gamedealdaily.com/ ucuza oyun bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

Ps3 icin soruyorsaniz zaten bir kac hafta once 70 lira civarina dusmustu oyun, tekrar duser.

indirimleri hiç göremiyorum bir türlü :( ne olucak böyle mecbur 2.el psn hesabı alcaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.