Şimdi Ara

PSN den oyun satın aldım ama şimdi Demo ya dönüştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben PSN den Limbo, God of war volume II, braid, gibi oyunları full olarak satın aldım. Oyunları oynuyordum Biraz ara verdim. Bu gün limboyu oynamak için starta bastığımda oyun TRİAL versiyonuna dönmüş ve beni PSN storeye yönlendiriyor. Ben bu oyunların fiyatlarını ödememe rağmen, sistemimde bu oyunlar demo trial şeklinde karşıma çıktı.. Ne olduğunu bilmiyorum

:( I am Alive oyununu da yakın zamanda PSN den full olarak satın aldım, bedelini ödedim indirdim onu oynayabiliyorum. Ama dediğim oyunları oynayamıyorum hepsi PSN e yönlendiriyor.
    saydığım oyunlara tıkladığımda ekrana da şöyle bir mesaj çıkıyor;
    "This content can be used if you renew the licence in Playstation@Store"

görüş ve önerilerinize ihtiyacım var.

• oyunları paylaştın mı yada download yaptığın useri sildin mi?psn nin e mailinin değiştirmeyi dene.
  • oyunları paylaşmadım..
    ama daha önce açıtğım 2 useri sildim.. yeni açtığım user ile oyunları oynuyordum.. şimdi oynamamaya başladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: juvenal

oyunları paylaşmadım..
    ama daha önce açıtğım 2 useri sildim.. yeni açtığım user ile oyunları oynuyordum.. şimdi oynamamaya başladı..

benim demek istediğim örneğin juvernal@hot. adresiyle psnyi aldın.bu adres le oyunu satın aldın.sonra bu hesabın olduğu useri sildiysen makinada kayıtlı herhangi bir hesapla oyunu oynadıysan oyun bu hatayı verir benim bildiğim.

tekrar sildiğin adresleri gir.o download yaptığın psn nin email adresini değiştirmeyi bir dene istersen.
  • işin özeti oyunu indirdiğin hesabı makinadan silersen oyunlar çalışmaz.eğer oyunları satın aldığın hesabı sildiysen karşılaştığın durum normal.yapman gereken yeni kullanıcı açıp o hesabı tekrar makinanda aktive etmen.eğer silmedim diyosan beni aşar bilmiyroum neden olduğunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.