Şimdi Ara

Psn de Kredi Karti Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bildiginiz uzere bugun bf3 un back to karkand adinda dlc si cikti.dershaneden gelir gelmez bu dlc yi satin almak icin psn store a girdim.Babam kredi kartini yaninda tasidigindan dolayi kartin bilgilerini ezbere bildigimden sorun yasamam diye dusundum.salak gibi heyecandan adim gibi bildigim k.karti numarasini kac defa yanlis girdim.surekli yanlis bilgileri yazdigimdan bilgiyi dogru yazsamda yanlis diyor ne yapmalim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

arkadaslar bildiginiz uzere bugun bf3 un back to karkand adinda dlc si cikti.dershaneden gelir gelmez bu dlc yi satin almak icin psn store a girdim.Babam kredi kartini yaninda tasidigindan dolayi kartin bilgilerini ezbere bildigimden sorun yasamam diye dusundum.salak gibi heyecandan adim gibi bildigim k.karti numarasini kac defa yanlis girdim.surekli yanlis bilgileri yazdigimdan bilgiyi dogru yazsamda yanlis diyor ne yapmalim?

git babana suçunu itraf et bir araba dayak ye otur derslere çalış sonrada oralarda refresh falan birşeyler vardı galiba onlara bir bak ben tam bilmiyorum birilerine sor
  • hocam yasm 23 kpss ye hazirlanmak icin dershaneye gidiyorm.
    ayni zamanda babamla aramizda oyle bir sorun olmaz

internet icin kullandigim kredi kartinin limiti doldugundan hesap bilgileri yanlis diyormus. insan kk nin limiti doldu der
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.