Şimdi Ara

Psn card

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Psn us card almak istiyorum fakat amazondan ne kadar çabalasamda hep sonuç hesabımın bloklanmasıyla bitti nası doğru düzgün amazondan alırım veya gamestop ta varmış ordan alsam ne olur nası alabilirim bu sorulara cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekürler.

• nasıl bloklandı hesabın
  • askıya falan alınmıştı doğrulamak mı ne öyle kaldı komisyonu az olan veya komisyonsuz siteler önerdiğiniz varmı
  • Hiç başıma gelmedi.bloklandıysa yeni bir hesap aç üyeliğini us adresiyle tamamla kredi kartla yada ebayla al. bloklanmaması gerekio ama bilemedim :/
  • paypal üzerinden direk alabilirsin kartsız.

• Amazonda varmı paypal ödeme?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiye PSN için GIFT CARD ??
    9 yıl önce açıldı
    SONY PSN CARD 50 USD
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: knidos

Amazonda varmı paypal ödeme?

Amazon değil direk psn den paypal ile alışveriş var. Amazondan veya başka biyerden psn card almaya gerek olmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEZ1R

quote:

Amazon değil direk psn den paypal ile alışveriş var. Amazondan veya başka biyerden psn card almaya gerek olmadan.

Tamam da arkadaşım. Daha amazondan alışveriş yapamamış bir arkadaşımızdan sen paypalı teklif etmişsin;
    o biraz daha zor ve uğraştırıcı bana kalırsa daha sonrası için daha kolay tabiki ama biraz garip.

1.si paypal hesabı varmı yoksa 1 tane türk paypal açıcak daha sonra us paypalı açıcak ardından türk paypaldan us paypala para yollayacak sonra psnden alısveriş yapacak..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VEZ1R

quote:

Tamam da arkadaşım. Daha amazondan alışveriş yapamamış bir arkadaşımızdan sen paypalı teklif etmişsin;
    o biraz daha zor ve uğraştırıcı bana kalırsa daha sonrası için daha kolay tabiki ama biraz garip.

1.si paypal hesabı varmı yoksa 1 tane türk paypal açıcak daha sonra us paypalı açıcak ardından türk paypaldan us paypala para yollayacak sonra psnden alısveriş yapacak..

Amazondan yapamamasının sebebi olarak hesabının bloklanmasını söylüyor. Ayrıca olay da dediğin gibi değil. 1 tane paypal hesabı ile direk para yüklenebiliyor psn' e. 2 tane açıp birbirine yollamaya gerek yok.

• Nasıl oluyor hocam o dediginiz yaptınızmı?

1.si Türkiye paypalını us psn zaten kabul etmiyor
    2.si us adresli paypalada türk kredi kartı da eklenmiyor.

Edit : Varsa daha kolay yöntem us paypal kabul ediyorsa kredi kartını paylaşın herkes faydalansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knidos -- 9 Aralık 2014; 2:59:29 >
  • knidos kullanıcısına yanıt
    ininal kart ile daha geçen hafta us paypal' dan us psn' e para ekleyerek aldım oyun. kabul ediyor yani Türkiye' den kart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.