Şimdi Ara

Psikolojik Yardım almak isteyenler içeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Konyada olduğum için fotumdaki Konyalılar konusuna yazdım ama bir kez de buraya yazayım görülmesi açısından;

Konyalı arkadaşlar bireysel psikolojik danışma uygulaması dersi için acil danışan aramaktayım. Eğer bildiğiniz arkadaşlarınız varsa bana yönlendirebilirsiniz. 8 oturum yapacağım. Gizlilik esastır, danışanın kimliğini açıklama gibi bir durum yoktur. Haftada 1 kez 45 dakikalık görüşme yapacağız.

Şunu da belirteyim: Ruh sağlığı açısından normal, ancak gelişimsel ve uyum sorunları olan herkesin bu hizmetlere ihtiyacı vardır. Örneğin, yeni okula gelmiş bir öğrencinin uyum sorunu olabilir, arkadaşsızlık çekebilir, bir başka öğrencinin sınavlara ilişkin kaygısı olabilir ya da bir üst eğitim kurumu veya meslek seçimiyle ilgili yardım isteyebilir vb. gibi. İşte, tüm bu sorunlar ile ilgili durumlarda Psikolojik danışma yapıyoruz, yani buraya gelenleri ruh hastası olarak nitelendirmek yanlış. Çünkü bunun ne olduğununu bilmeyenler genellikle o servise ruh sağlığı bozuk olanlar gidiyor gibi bi yanlış düşünceye sahipler.

İçe kapanık davranışlar gösterenler olsun, uyum sorunu, arkadaşlık kuramama sorunu, kısaca dinlenilmek ve anlaşılmak istenen istenen herkes olabilir.

Yardımlarınızı bekliyorum

ekleme: Üniversite 4. sınıfta okuyorum arkadaşlar, uygulama dersi olduğu için yapıyorum, herhangi bir ücret de söz konusu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candreva87 -- 12 Ekim 2012; 9:30:45 >

• Naptınız hocam durum ney?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.