Şimdi Ara

Psikolojik sorunumu çozebilen varmi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sorunlar yuzunden hayattan koptum surekli kisilik degistiriyorum.Konu disindan felan uzaklastirma aldim oh miss. Ven sorunuma bir isim bulamadim sizden yardim istiyorum. Oncelikle surekli bakiş açim duygularim değisiyor ornegin yarin bu konuyu silebilirim o an nasil durumda olacagimi bilmiyorum. Ve surekli empati kuruyorum bunlaein yaninda sosyal fobide var hadi size kolay gelsin. Simdiden saolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• @turbolinea al sana arkadaş.

• Hastalık hastasının.. Yarın bu konuyu silmek? Sürekli düşüncelerinin degismesi? Hepimiz İnsanız bunlar normal şeyler hepimizin başına geliyor..

Empati dediğin olay da geçmişinde birçok haksızlığa şahit olup onları degistirmek için elinden hiçbir şey gelmemesi nedeniyle bugün kazandığın bir yetidir. El bebek gül bebek, toz pembe fanus içinde yetişen insanlarda böyle bir yeti bulamazsın. Varsa da bir şekilde adalet duygusunun zorlanmasıyla kazanılmıştır.

Benim önerim kendine mutantmış givi bakmayı bırak, eğer yapabilirsen 'psikolog'a git..

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

@turbolinea al sana arkadaş.

Dostum o adamin konularinin geneli troll oluyor.Gerceksede ona benzer bi durumum yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Hastalık hastasının.. Yarın bu konuyu silmek? Sürekli düşüncelerinin degismesi? Hepimiz İnsanız bunlar normal şeyler hepimizin başına geliyor..

Empati dediğin olay da geçmişinde birçok haksızlığa şahit olup onları degistirmek için elinden hiçbir şey gelmemesi nedeniyle bugün kazandığın bir yetidir. El bebek gül bebek, toz pembe fanus içinde yetişen insanlarda böyle bir yeti bulamazsın. Varsa da bir şekilde adalet duygusunun zorlanmasıyla kazanılmıştır.

Benim önerim kendine mutantmış givi bakmayı bırak, eğer yapabilirsen 'psikolog'a git..

Dostum daha once psikologa cok kez gittim.Fakat psikologa bile bu durum gecerli. En son atlattim sanip tedaviyi biraktim. Artik oyle bi duruma geldimki konusmayi bile beceremiyorum. Yapabildigim tek sey susmak oluyor.

• Özgüvenin düşük olduğu için sürekli iniş çıkışlar yaşıyorsun, peki kendine neden güvenmiyorsun? Onu çözersen gerisi çorap söküğü gibi gelir. Fikirlerinin sürekli değişmesi de kendine güvenmediğin için kaynaklanıyor büyük ihtimal.

Empati olayını da umursamamazlık yapma, eğer başkalarını kendinden daha çok düşünüyorsan hata yapıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 12 Nisan 2016; 12:56:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iyi bir zayiflama ilaci bilen?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklisiniz sanirim.Fakat sorunun temelini duzeltemiyorum.Ve kecileri kacirmak uzereyim arkadasinda dedigi gibi foruma bi turbolinea daha geliyor sanirim. Millete madara olacaguk.

• Bipolar olabilir. Bi arastir istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: I am Barzo

Bipolar olabilir. Bi arastir istersen

Bende ondan şüpheleniyoryum hocam. Önceden bu kişilik değiştirme ayda yılda bir oluyordu. Artık 3-4 saatte bir oluyor. Psikologda tanı koyamadı çıldıvıcam.
  • Bipolar büyük ihtimalle ama bi nörolojiye gidip mr çektir nörolojik hastalıklar da bu tür belirtiler verebiliyor

• Bipolar veya Borderline kişilik bozukluğu muhtemelen. Cok iyi bir psikoloğa acilen görünmenizi tavsiye ediyorum. Daha 1. Sınıf olmasam yardımcı olabilirdim lakin şuanlık beni aşıyor. Tedavi olmazsanız daha ileri safhalara ilerler en kısa zamanda " işinde iyi" bir doktora görünün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.