Şimdi Ara

***PSİKOLOJİDE PUANLAR DÜŞER Mİ?***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 puan düşse istediğim yere giriyorum.ama arada 2200 kişi fark var.(bölüm 37.5k alıyor.) bunuda pek sanmıyorum.Sizler ne düşünüyorsunuz.Bu sene psikoloji puanlarında düşüş olur mu?

Konuya girenler, şuradaki anketi oylarsanız çok sevinirim : https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93957685

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skip6o. -- 7 Temmuz 2014; 3:08:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanmam hocam yükselebilir bile gitgide popüler bir bölüm olmaya başladı
  • Hadi ya :(
    Yeni yerlerde açılması ygs lys de sınavın zorluğu felan hiç etkilemez mi?

• yeni açılan pdr ve psikolojilerin etkisiyle ben düşeceğini düşünüyorum. çoğu insan pdr ve psikoloji arasında kalıyor e ikisinde de birçok açılan yeni yer var. bu düşürecektir 1-2k. en kötü ihtimal sabit kalır ama artmaya ihtimal vermiyorum.
  • tazarruname T kullanıcısına yanıt
    Yeni açılan psikolojiler hakkında bilginiz var mı? Nerelere açıldı bu sene.

Birde nickiniz, tazarruname sinan paşanın değil mi? :)

• Hocam ben dedim diye moralinizi bozmayın bunun vebalini almıyım sadece tahmin.Nedeni de mesela kararsızların, çoğu kişi çevremde de var adam psikoloji hukuk arasında kararsız kalıyor hukukun da aşırı mezun vermesinden ve psikolojinin son dönemlerde iş imkanın bilinmesi ve popülerleşmesiyle onu yazıyorlar ama sırf hukukun karizmasından dolayı orayı yazan bile var artık onlara diyecek bir şey bulamıyorum.
  • psikoloji yıldırım beyazıt bingöl ve dokuz eylül diye hatırlıyorum devlette. 3-5 de özel ama dikkat etmedim onlara. evet ama nick bulamayışımdan o an aklıma o geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mf3 kaç puan düşer sizce
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam kesinlikle haklısınız psikoloji hukuk ve pdr arasında kalıyor çoğu konuştuğum insan. ama benim gözlemim hukuku karizması nedeniyle pdr yi kolay atanma garanti meslek görmeleri nedeniyle daha öne alıyorlar. ben eminim o arada kalanların genelinde psikoloji hukukun veya pdr nin gerisinde yer alacak tercih listelerinde. ilk 10k ayrı tutuyorum daha aşağılar için gözlemlediğim şey bu.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93957685
    Şu konuma bakarmısınız bi hocam.Sizlerinde yorumunu alayım.

• hocam o konunuza baktım oy da kullandım hatta. ben ilk 20k da minimum 1.5k oynama bekliyorum. benim beklentilerime göre çoook rahat girersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazarruname

yeni açılan pdr ve psikolojilerin etkisiyle ben düşeceğini düşünüyorum. çoğu insan pdr ve psikoloji arasında kalıyor e ikisinde de birçok açılan yeni yer var. bu düşürecektir 1-2k. en kötü ihtimal sabit kalır ama artmaya ihtimal vermiyorum.

Çok doğru bunları düşününce düşebilme ihtimali çok yüksek oluyor.Akdeniz Pdr,Psikoloji Deu Psikoloji sıralamayı düşürecek bölümler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pdrpdrr

quote:

yeni açılan pdr ve psikolojilerin etkisiyle ben düşeceğini düşünüyorum. çoğu insan pdr ve psikoloji arasında kalıyor e ikisinde de birçok açılan yeni yer var. bu düşürecektir 1-2k. en kötü ihtimal sabit kalır ama artmaya ihtimal vermiyorum.

Çok doğru bunları düşününce düşebilme ihtimali çok yüksek oluyor.Akdeniz Pdr,Psikoloji Deu Psikoloji sıralamayı düşürecek bölümler

Devletlerde sıralama düşebilir ama benim yazdığım yer %50 burslu alıyor ve kontejyan 8 kişi.Özelde bu kadar etkiler mi bilmiyorum.
    Gerçi kontejyan ne kadar azsa sıralamada değişimde o kadar fazla olur gibime geliyor.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skip6o. -- 7 Temmuz 2014; 3:15:59 >

• Ne yazık ki öyle benim durumda senin gibi vasat bi meslek lisede birinci olduk çok az kişi aldıkları için sıralamalar aşırı oynuyor az alanlarda her zaman süpriz olur ama bu süpriz inşallah bizi sevindiren bi süpriz olur
  • quote:

Ne yazık ki öyle benim durumda senin gibi vasat bi meslek lisede birinci olduk çok az kişi aldıkları için sıralamalar aşırı oynuyor az alanlarda her zaman süpriz olur ama bu süpriz inşallah bizi sevindiren bi süpriz olur

İnşallah hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: kngnl

quote:

quote:

Devletlerde sıralama düşebilir ama benim yazdığım yer %50 burslu alıyor ve kontejyan 8 kişi.Özelde bu kadar etkiler mi bilmiyorum.
    Gerçi kontejyan ne kadar azsa sıralamada değişimde o kadar fazla olur gibime geliyor.?

hocam kontenjan baya azmış benim tahminime göre az kontenjanda fazla bir oynama olmaz. ama şöyle bir şey var oraları mecburiyetten yazmayı düşünüp yeni açılan pdr ve psikolojileri görünce bunları öne çekenler de olacaktır. neresinden bakarsak bakalım yeni açılan pdrler ve psikolojiler sizin işinizi kolaylaştırıp dezavantajları ortadan kaldırıyor. gelir hocam ben kendi yazacağım yerden daha çok eminim sizin yazacağınız yerin geleceğinden

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam kontenjan baya azmış benim tahminime göre az kontenjanda fazla bir oynama olmaz. ama şöyle bir şey var oraları mecburiyetten yazmayı düşünüp yeni açılan pdr ve psikolojileri görünce bunları öne çekenler de olacaktır. neresinden bakarsak bakalım yeni açılan pdrler ve psikolojiler sizin işinizi kolaylaştırıp dezavantajları ortadan kaldırıyor. gelir hocam ben kendi yazacağım yerden daha çok eminim sizin yazacağınız yerin geleceğinden

Hocam üni. kayseride, melikşah üniversitesi.
    Şehir dışından kayseriye gelip %50 burayı yazacaklarını pek sanmıyorum.önümdeki 2200 kişiden de kayserili olup bu bölümü yazacak çıkmassa eğer girme şansım var gibi :)
    Saolun yorum için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skip6o. -- 7 Temmuz 2014; 3:35:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam üni. kayseride, melikşah üniversitesi.
    Şehir dışından kayseriye gelip %50 burayı yazacaklarını pek sanmıyorum.önümdeki 2200 kişiden de kayserili olup bu bölümü yazacak çıkmassa eğer girme şansım var gibi :)
    Saolun yorum için.

ben hayırlı olsun diyorum o zaman hocam size

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.