Şimdi Ara

Psikiyatri ilaçları kullanmaya başladığımdan beri kuş kalkmıyor kızla problem yaşıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
6.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Seksten vazgeçmek nedir ya  Lifta kullansana dostum. Karda, kışta, kıyamette kalkar mı kalkmaz mı boşu boşuna düşünüp psikolojin daha da yıpratma. 5 mg’lık olanını kullan hatta günlük olarak, kesin çözümü o zaman elde edebilirsin.
  • mr_eshref kullanıcısına yanıt
    Bu tip ilaçlar maalesef çok pahalı keşke daha ucuz olsa
  • Cavuşu odunla döv bir daha böyle bir şey başına gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codered1983 -- 15 Ağustos 2017; 21:39:36 >
  • Psikiyatri ilaçları ve kız arkadaşının sana hissettirdiği baskı en büyük nedeni olabilir. Bu ilaçlar psikolojine iyi geliyorsa sadece seks için ilaçları bırakman büyük saçmalık olur bence. Onun yerine kafanın böyle şeylere takılmaması için tedavi amaçlı Lifta’nın 5 mg’lığını kullan bence. En azından o depresif ve baskılı dönemi tedavi süreci olarak görebilir hem sağlığını hem de psikolojini düzeltebilirsin.
  • Serotonin miktarını arttıran ilaçlar libidoyu keser. Bırakıldığındada normale döner. En mantiklisi söylemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya akıl sağlığın ya da seks diyen arkadaşa cidden güldüm baya :))) Domatese kızıp salatayı çöpe atmak gibi bir şey sanırım. Dostum akıl sağlığını ve seksi hayatını riske etmeyecek çözümler de mevcut eczanelerde. Gidersin, alırsın bir Lifta 5’lik, atarsın her gün bir tane istediğin zaman da seksini yaparsın, herkes mutlu olur. Bu kadar depresyona itmeyin kendinizi.
  • kavisli_panda kullanıcısına yanıt
    Libido ile ereksiyon bambaska seyler. bir arastirin sonra konusalim.

• Brintellix 10mg kullanıyorum tam tersi durum söz konusu olur olmaz yerde sertleşiyor bu aralar...

• quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Brintellix 10mg kullanıyorum tam tersi durum söz konusu olur olmaz yerde sertleşiyor bu aralar...

ne zamandirkullaniyorsunuz?

• KIZ ARKADAŞI OLAN VE ÜSTÜNE ÜSTÜK JİNSEL HAYATI OLAN Bİ İNSAN NEDEN ANTİDEPRESAN KULLANIR. TAMAMEN ŞIMARIKLIK YADA TROLL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

O değilde bu herifin altında inkeyen kız yarın bu heriften ayrılırsa o kız gidecek saf birini bulacak yazık değil mi lan o çocuğa ?

Sen bu herife inandın mı şimdi Adam evden bile çıkmıyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: sülözışık

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

O değilde bu herifin altında inkeyen kız yarın bu heriften ayrılırsa o kız gidecek saf birini bulacak yazık değil mi lan o çocuğa ?

Sen bu herife inandın mı şimdi Adam evden bile çıkmıyor bence

Olabilir ama her şeyde gerçek payıda aranmalı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.