Şimdi Ara

PsicoTsi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan böyle bilgilerimizi burada paylaşalım

PsicoTsi

Bu eklenti ile oyuncularınızın ortalama yeteneklesini sayısal olarak görebilirsiniz.
    Yeteneklerden en baskın olanı hesaplanır.
    Örneğin oyuncunuzun oyunkuruculuk yeteneği en yüksek ise onunla ilgili değerlerleri görebilirsiniz.
    Psico Tsi sadece kalecilik yeteneklerini gösteremiyor.

Bu eklentiyi transfer yaparken ve oyuncularınızın ne kadar antreman aldığını kontrol için kullanabilirsiniz.

Linki :http://www.aldeaglobal.net/psicotsi/xpi/psicotsi_terminus_edition-1.0.18-fx.xpi

Sitesi :http://www.aldeaglobal.net/psicotsi/lang-en.htm
    Yeni sürümleri burdan kontrol edebilirsiniz. (Bu arada yeni sürüm gelmiş hemen yükliyeyim )

PsicoTsi

Alıntıdır!

Şimdi gelelim ilk soruya
    hani form low
    form high yazıo ya
    o ilişki nedir?

• formu kaliteliyse high a bakarsın. kötüyse low a bakarsın.. vasatsa average ...

ha neden değişir dersen şöle anlatayım.

iki futbolcu var. ikisinin de büttün özellikleri (tsileri=10.000) yaşları günleri aynı. A'nın formu zayıf B'nin kaliteli olsun. ama tsi leri nasıl eşit olur ? formlar... A'nın formu düşük ve gene B ile aynı tsi ye sahipse demekki A , B'den daha nce skill atlayacaktır.çünkü A'nın formu da kaliteli olduğunda tsi si 10.000 den fazla olacaktır... cart curt bilmem anlatabildimmi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros -- 27 Ocak 2009; 1:42:03 >
  • saoll
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros

formu kaliteliyse high a bakarsın. kötüyse low a bakarsın.. vasatsa average ...

ha neden değişir dersen şöle anlatayım.

iki futbolcu var. ikisinin de büttün özellikleri (tsileri=10.000) yaşları günleri aynı. A'nın formu zayıf B'nin kaliteli olsun. ama tsi leri nasıl eşit olur ? formlar... A'nın formu düşük ve gene B ile aynı tsi ye sahipse demekki A , B'den daha nce skill atlayacaktır.çünkü A'nın formu da kaliteli olduğunda tsi si 10.000 den fazla olacaktır... cart curt bilmem anlatabildimmi :)

eros müthişsin ya her hattrick formlarına girdiğimde senden yeni bişey öğreniyorum. eyvallah
  • teşekkürler sadece fazla ilgiliyim o kadar
  • sagolun ben bu eklentiyi yukledim fakat nasıl kullanacagımı filan bilmiyorum yardım edermisniz
  • üst konunun 150. sayfasında yazdığım yazıdır.

mucizevi=20
    ütopik=19
    sihirli=18
    efsanevi=17
    dünya dışı=16
    devasa=15
    doğa üstü=14
    dünya çapında=13
    muhteşem=12
    görkemli=11
    mükemmel=10
    üstün=9
    çok iyi=8
    kaliteli=7
    yeterli=6
    vasat=5
    zayıf=4
    kötü=3
    berbat=2
    felaket=1
    kazma=0

şimdi bunlar skiller.. sende oyuncunun özelliği ''kaliteli'' diye gösterir ht.. ama psico sana 7.9 gösterebilir... bu 8 e yani 'çok iyi' ye yakın olduğunu söyler... bir iki antrenmanla o oyuncunun çok iyiye ulaşabileceğini gösterir. e sendeki adamı 7.1 diye de göstereceği oyuncuların olacak.. demekki tam (17 yaş için ve kanat özelliğinin kaliteli olduğunu varsayarsak) 5 hafta antrenman verirsen 8 e yani çok iyiye çıkacağını gösterir.

Mesela :

Eren Bayram (2097434)
    Türkiye 17 yaş 39 gün

Kondisyon: yeterli Kalecilik: felaket
    Oyunkuruculuk: vasat Pas: vasat
    Kanat: çok iyi Defans: vasat
    Golcülük: kötü Duran Toplar: kötü

PSICOTSI TERMINUS EDITION 1.0.16

Winger[Form=High]=8.86
    Winger[Form=Average]=8.88
    Winger[Form=Low]=8.9
    --psico değerleri oyuncunun altında gözükür--

neymiş psico değeri 8.86 ((değerler birbirine yakın olur öneli değil o kadar)
    demek oluyorki bu eren arkadaş 1 veya 2 hafta kanat antrenmanı alırsa özelliği 9 a yani üstüne çıkacağını gösterir.

özetle : psico, skilleri matematiksel olarak gösterir

not: alırsın 7.9 luk adamlar bir hafta antrenman verip 8 yapıp satarsın. şu anda en mantıklı yol budur para kazanma işinde :)

not 2: eğer topçun multiskill ise psico sapıtır. senin tecrüben ve tsi ye göre yorumun işi çözer ama onun için de 40 fırın ekmek yemen lazım :9

bilmem anlatabldimmi iyi ht ler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Athens = LangNedDuath
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elendil03

sagolun ben bu eklentiyi yukledim fakat nasıl kullanacagımı filan bilmiyorum yardım edermisniz

Eklentiyi yüklediysen eksrta bir şey yapmana gerek yok. Oyuncu özelliklerini açınca alt tarafta oyunucunun ilgili özeliğinin tahmini değerini görebilirsin.

Yukarıdaki resime bakakarsan(resime tıklaman gerekiyor) nasıl bir şey olduğu var orada

eros hocam da tam olarak ne işe yaradığını açıklamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.