Şimdi Ara

Psi Wheel yapabilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psi Wheel silginin üstüne iğne batırıp daha sonra kare bir kağıdı üstüne koyup düşünce gücüyle çevirme gibi bir şey yapabilen var mı şimdi denedim ama çok çok az oluyor birden daha sonra duruyor yapabilen varsa püf noktaları verebilir mi

• 2 kez yaptım. gece durup dururken uyanırsan ve uykun olmazsa yap yani o zaman bişey düşünmüon beyin boş oluo :D önemli olan sadece döndüğünü düşünmek
  • bu ne len bi cadılar bi psi wheel bi astral seyahat forum ne hale geldi
  • Bir kaç ay önceden yapardım ama yoğun baş ağrısı yapıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtk -- 21 Ocak 2010; 19:41:30 >
  • Sıcak hava soğuk havayla yer değiştireceğinden ellerin de kağıdın altını ısıtacağından bu olağan bir durum. Bkz:Sıcak hava balonları.
  • Mutfağa koyup ta salondan döndürmüştüm bi ara okadar delirmiştim o psikokinezi işlerine şimdi baktığım yok ama kolay,, döndüğü düşün yeter hatta bardakla kapa üstünü çok yoğunlaşırsan , şu sıcak hava cart curt diyen arkadaşların tezini çürütmek için
  • şimdiii herkez yaptığını sanmasın açık herkez yapar..
    kavanoza koyun fön makinesi ile kontrol yapın eğer dönüyorsa daha sıkı kapatın..
    rüzgar,hava akımı yapıyor millet yaptım sanıyor..
    hevesinizi kırmak istemem ama her beyin yapamaz.kendimi övmüyorum bende kapalı 2 ay çalıştım anca çevirebildim .şimdi hafif nesneler deniyorum.
    başarılı oluyorum. sorusu olan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende bir ara denemiştim ama açık vaziyette, yaptımı sandım ama üstüne bardak kapatınca yapamadımı anladım, yani öyle kolay değil.
  • psi wheel benim bildiğim sabah uyanınca kolaylıkla yapılabiliyor. denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnkX

şimdiii herkez yaptığını sanmasın açık herkez yapar..
    kavanoza koyun fön makinesi ile kontrol yapın eğer dönüyorsa daha sıkı kapatın..
    hevesinizi kırmak istemem ama her beyin yapamaz.kendimi övmüyorum bende kapalı 2 ay çalıştım anca çevirebildim .şimdi hafif nesneler deniyorum.

avatar ı da o yüzden koydun sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

quote:

avatar ı da o yüzden koydun sanırım

hayır oyun hoşuma gittiği için koydum.. | Second Sight

• quote:

Biraz önce denedim bir sağ tarafa dönüyor bir sol tarafa dönüyor sonra bıraktım tekrar denedim biraz oldu sonra olmadı neden olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Biraz önce denedim bir sağ tarafa dönüyor bir sol tarafa dönüyor sonra bıraktım tekrar denedim biraz oldu sonra olmadı neden olabilir

helal olsun.kapalı halde yaptıysan tamam demektir.beyninden başkası hareket ettiremez.
    çalışmaya devam yön vermeye çalış..

olmuyor diyede bırakma 2dk dene 10dk ara ver.konsantrasyonunu bozucak bişeyi de barındırma odanda...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

helal olsun.kapalı halde yaptıysan tamam demektir.beyninden başkası hareket ettiremez.
    çalışmaya devam yön vermeye çalış..

olmuyor diyede bırakma 2dk dene 10dk ara ver.konsantrasyonunu bozucak bişeyi de barındırma odanda...

yok kardeş dur daha açığı yaptım

• Kare kağıt iğnenin üstünde durmuyo ki:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekenDuis Mortal

Kare kağıt iğnenin üstünde durmuyo ki:(

kare bi kağıt al. ön tarafını çevir X şeklinde katla orantılı olsun.arkayı çevir + şeklinde katla.
  • 1 yıldır uğraşıyorum ve konsantre olduğumda istediğim yöne döndürebiliyorum
  • kavanozun içindede yapabiliyonmu
  • üstüne kavanoz koysanız da döner o, havası vakumlanmış bir ortamda yapın da göreyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

kavanozun içindede yapabiliyonmu

lafınız banaysa cevap vereyim 3. ayımda fanus içinde denemiştim başaramamıştım(o zamana kadar daha önce bi başarımda yoktu)ondan sonrada denemedim ama bunu söylemeniz iyi oldu fanus içinde denemek lazım yarın deneyeceğim sonucunu unutmazsam yazarım buraya

Herkese iyi akşamlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.