Şimdi Ara

Psi ops kurulum acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar psi ops u 6 cd olarak internetten indirdim. kurulumda gspx.dll ve gs.dll hatası veriyor. bulunamadı diyor yani. bu hatayı cözen varmı. nedir sorun yardımlarınızı bekliyorum

• 6 cd mi yuhhh ben oyunu aldım 1 cd dosyaları önce bir klasöre atıyorsun sonra oradaki setup.exe yi çalıştırıyon ve yüklenmesini bekliyon bence git cdsini al zaten tek cd 2 ytl bişey ama oyun çok kötü söyleyim 2 saat katlandıktan sonra sildim nerdeyse windows çökücekti.

• ya bende sordum 1 yere 6 cd dedi vazgectim sen nerde oturuyorsun?eger ankaraday sa nerden aldıgını söyler misin..
  • Ben lüleburgazda oturuyorum ama dediğim gibi bence oyunu hiç alma bi b.ka benzemiyor ben oynadıktan 2 saat sonra sildim onun yerine bloodrayne 2 al tavsiye ederim güzel oyun yada dungeon siege 2 falan valla sakın oynama o oyunu bilgisayarın çöker.

• ya ben 1 seyi anlamadım!oyunu oynarsam niye bilgisayarım çöksün ki?
  • bu tür oyunlar tek cd satılmaz. sürümden kazanmak için yapabildikleri kadar fazla cd yaparlar. internetten rip olarak indirebilirsin ancak tek cd olanını. bende internetten indirdim ama altı cd. dedigim gibi kurulumda gspx.dll ve gs.dll hatası verdi. hallettim ama kafama takıldı. bu arada oyunu da övmüşler bazı sitelerde bende düsünmeden indirdim. dungeon siege, blood rayne 2 ve hitman blood money i düsünüyorum iyi oyunlar
  • bu oyun gecen yıl ps2 için yılın en ii oyunlarındandı ve LEVEL dergisinde pc de oynamak ps2 den daha zevkli filan yazıyordu bence güzel oyun ama 6 cd die almadım!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil lütfen invalid cd key
    17 yıl önce açıldı
    Heavy Rain Hata acil yardım !
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben kadıköydeyim kardes.

cökmez bir oyunla bilgisayar. ama tabi kuruluma ve işletim sistemimin saglıgıyla alakalı. cökecegi varsa oyun tamamlar akibeti ama saglıklı bir işletim sistemi bir oyunla cökmez. arkadas galiba oyunun absürtlüğünü dile getirdi.

+imzam
  • quote:

Orjinalden alıntı: rietveld

6 cd mi yuhhh ben oyunu aldım 1 cd dosyaları önce bir klasöre atıyorsun sonra oradaki setup.exe yi çalıştırıyon ve yüklenmesini bekliyon bence git cdsini al zaten tek cd 2 ytl bişey ama oyun çok kötü söyleyim 2 saat katlandıktan sonra sildim nerdeyse windows çökücekti.

nerden aldın tek cd sini sen. tek cd si saglamsa bende alırım. yakınsak takasalım +imzam
  • Abicim benden söylemesi siz yinede oynarsanız oynayın ama oyunu oynamaya başlamadan önce bilgisayarın bir yedeğini alın.

Ayrıca benim pc p4 3.0 ,geforce 5600 256 mb, 512 ddram,80 gb hdd bu sistemde oyun kasıyodu sizi bilmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.