Şimdi Ara

PSD Template İşlemek İle İlgili Bir Sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi psd formatında bi kaç tane template indirdim. bazılarında "slice" lerle ayrılmış . önce fotoşopta gerekli değişiklikleri yapıyorum . sonra web sayfası olarak kaydet diyorum.. sonra oluşan image klasöründeki dosyaları diğer klasöre atıyorum. frontpage de işlerken text dosyalarına müdahele edebiliyorum. ama "slice" lara ayrılmamış olarak gelen psd şanlonlarda ben ayırsamda frontpage de text ler resim olarak çıkıyor.. yardım pls.
    tşk.. biraz karışık oldu ama :)

edit :yani slicelara bölünmüş templateler var. bir de slicesiz sadece katmalarla gelen templateler var..bunları sliceler ayırırken text dosyalarını nasıl koruyacaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölü ozan -- 27 Mart 2007; 9:24:04 >

• S.A kardeş kolay gelsin öncelikle yazıları iptal et ve sonra templateni kur. yazıları fp ile sonra eklersin. ben böyle yapıyom. yazıları bırakırsan psd olarak kalması gerekir creative suit kullanmalısın. yaw elektrikler girri imi iyi ki laptop kullanıyom ha neyse sonra devam kardeş bakarız. kusura bakma hay allah
  • su sekilde yapabilirsin misal bir yazı var sayfanın bir yerinde sen o kısımdaki yazıyı sil ardından tempin kendi varsayılan slice yerine sen o alan hangisi ise kendine hore buyuklugunu ayarlayarak slice olustur ardından frontpagede o resmin bulundugu tablo kısımına o resmi hucre arka planı yap ardından uzzerine tablolar olustur ve yazını yaz
    yanlız web sayfası olarak kaydettiginde sen tablolarla oynarsan sayfan bozulur en iyisi tabloları kendin olustur resimleri tek tek yerlestir

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.