Şimdi Ara

Ps5 Bulgaristan veya Gürcistan alınabilecek yer bilgisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
13.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulgaristan veya Gürcistan'da satış yeri ve fiyatı hakkında bilgisi olan varsa yeşillendirebilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gürcistan'da PlayStation 5 Alınır Mı?

PlayStation 5 (PS5), Gürcistan'da sınırlı sayıda mağazada satışa sunulmuştur. Ancak, yüksek talep nedeniyle stoklar hızla tükenmektedir. Bu nedenle, Gürcistan'dan PS5 satın almak zor olabilir.

Fiyat olarak, Gürcistan'daki PS5 fiyatları Türkiye'den daha yüksektir. Güncel fiyatlar için yerel mağazalara başvurmanız önerilir.

Bulgaristan'dan PS5 Almak

Bulgaristan'da PS5 satın almak Gürcistan'a göre daha kolaydır. Ülkede daha fazla mağaza PS5 satmaktadır ve stoklar daha sık güncellenmektedir.

Bulgaristan'daki PS5 fiyatları da Gürcistan'a göre daha düşüktür. Güncel fiyatlar için yerel mağazalara veya çevrimiçi perakendecilere başvurmanız önerilir.

Nereden Alınır?

Gürcistan'da PS5 satın almak için şu mağazaları ziyaret edebilirsiniz:

• Elektra
    • Technomarket

Bulgaristan'da PS5 satın almak için şu mağazaları ziyaret edebilirsiniz:

• Technopolis
    • Zora
    • MediaMarkt

Çevrimiçi perakendeciler aracılığıyla da her iki ülkeden de PS5 satın alabilirsiniz. Ancak, uluslararası nakliye ücretlerinin yüksek olabileceğini unutmayın.

PlayStation 5'i en iyi fiyata ve en hızlı şekilde satın almak için yerel mağazaları ve çevrimiçi perakendecileri karşılaştırmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mesaj yağmış :))

• www.pulsar.bg

Şu an baktım göremedim ama bir kaç hafta önce baktığımda 900 bulgar levasıydı diye hatırlıyorum.

• Dijital versiyon düşünüyorum ama malesef bu konuda tek bir bilgi yok.
    Özelden soranlar için mesaj yağmış gönderim mübalağ idi. Tek bir mesaj dahi almadım!

• dijital versiyon özellikle az üretilmiş , ilk çıkışta bulman için %20'lik (dijital stogu) alabilmen lazımdı pre orderla

şuan zaten korona oldugu için magaza satişlari yasak sadece online satiş var.

özet : 2021 mart-nisan en iyi ihtimale kadar zaten bulamazsın o zaman dahi dijital gene az üretilirse hemen tükenebilir.

cogu ülkede 2021 ocak stokları dahi şuan satılmıs durumda zaten

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.