Şimdi Ara

Ps4 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bikaç ay içinde ps4 alıcam ama bikaç sorum var ben 500gb ps4 aldıktan sonra 1tb ps4 ler çıkarsa kendiminkini 1tb a yükseltebilirmiyim? Ps plus oyunlarını telefonun hospotuyla indirebilirmiyim (evde 2 tane tv var uzun süre açık tutabilirim)? Son olarak ps plus üyeliğimi direk 200 tl verip 2 yıl yapabilirmiyim? Konu önceden açıldıysa özür dilerim yeni üyeyim

• Dwalin1 kullanıcısına yanıt
    Butun sorularinin cevabi evet dostum.
    Fakat telefonun kullanarak oyun indirmen cok zor bi mesele haftalarini alabilir bir oyunun 35-40gb oldugunu dusunursek telefonun mefta yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tlefonu denerim bende dayanacağını sanmam olmazsa listeye ekliyip sonra hızlı interneti olan arkadaştan isterim
    Sağol internette bulamamıştım cevabımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwalin1 -- 29 Haziran 2014; 1:18:33 >
  • 30 gb oyunu telefondan nasıl indirmeyi düşünüyorsun çok merak ettim o kafayı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tt7n4 T kullanıcısına yanıt
    Telefonu hotspot ozelligi ile wifiden ps4e tanitip indiricek ama ne mumkun 3gmi dayanir operator keser valla internetini

Dostum ps plus dusunen ve oyunlari psnden indirmeyi dusunen birisi icin telefonu kullanmak mantik disi. Verim alamazsin. Verim alamazsin. Ps plus kullanip online oyun oynayacaksan sinirsiz bi internete mecbursun.

• tt7n4 T kullanıcısına yanıt
    Tek internet kaynağım telefon. Her şeyi aldırabilirim ama interneti ancak kendi evimde alırım internet sınırsız ama eski eve taşınıcaz internet kafeden wifi alıcam parayla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwalin1 -- 29 Haziran 2014; 1:27:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bu sekildede verim alamazsin eger internet cafe yakin degilse kbla indirirki aylar surebilir bi oyun indirmen.
    Bu durumda yapman gerekeb bir adet tp link router alip kablosuz yayini kabloluya cevirerek konsola baglamak.
    Tekrar soyluyorum sinyal kalitesi yetersiz ise seni cileden cikarir kirar atarsin konsolu.

• ibrhmatalay kullanıcısına yanıt
    Lojmanda oturuyoruz heryerde wifi full. Zaten taşındıktan sonra alırım ps4 ü telefondan 500mb zor iniyoken böyle bi fikir nasıl aklıma geldi anlıyamadım çok saçma

• Wifi 3 cizgiden az cekiyorsa ps4 de de 3 dede kopmalar oluyor en az 4 yada5 cekmesi ideal yani %80

• udolu1905 kullanıcısına yanıt
    Zaten kopma oluyosa hiç uğraşmıyıcam kendi paramla bi internet alırım önerebileceğin hızlı internet varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dwalin1

Zaten kopma oluyosa hiç uğraşmıyıcam kendi paramla bi internet alırım önerebileceğin hızlı internet varmı?

Süperonline fiber varsa düşünmeden al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.