Şimdi Ara

PS4 WS-37397-9 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün bu hatayı almaya başladım. PSN'e bağlanamıyorum. Biraz araştırma yaptım ama bütün kaynaklar ingilizce, bir şey anlamadım. Farklı DNS ler denedim ama sürekli aynı hatayı alıyorum. Sorun nedir?

    Bakım falan mı var yoksa?



  • Aynı dert bendede var son bi kaç gündür. Sabit ip ye sahibim . Sanırım ip mden ddos saldırısı yapılıyor sanıp banladı ip mi. Routerinden ip ni değiştirebiliyorsan duzelme ihtimali var(ttnet fln kullanıyorsan ve sabit ip in yoksa modemini 5 dakkalığına kapatıp açarsan yeni ip alacaktır) bende sabit ip olduğu için hiçbişey yapamıyorum. İşin garibi bazen 1 kaç dakikalığına düzeliyor ve psn ne giriş yapabiliyorum sonrasında yine durum aynı. Bu arada söylediğimden hariç bir çözüm bulabilirsen paylaş mutlaka . ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jwsemre

    Aynı dert bendede var son bi kaç gündür. Sabit ip ye sahibim . Sanırım ip mden ddos saldırısı yapılıyor sanıp banladı ip mi. Routerinden ip ni değiştirebiliyorsan duzelme ihtimali var(ttnet fln kullanıyorsan ve sabit ip in yoksa modemini 5 dakkalığına kapatıp açarsan yeni ip alacaktır) bende sabit ip olduğu için hiçbişey yapamıyorum. İşin garibi bazen 1 kaç dakikalığına düzeliyor ve psn ne giriş yapabiliyorum sonrasında yine durum aynı. Bu arada söylediğimden hariç bir çözüm bulabilirsen paylaş mutlaka . ;)

    Teşekkürler yarın deneyeceğim. Başka yöntem bulursam haber veririm.
  • Ayni sorun bende de oldu. Tek kullanan benim interneti de hesabi da banlamalari icin hic bir sebep yok yani. Coozum elde edebilen var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noldor86

    Ayni sorun bende de oldu. Tek kullanan benim interneti de hesabi da banlamalari icin hic bir sebep yok yani. Coozum elde edebilen var mi?

    modemi 1-2 dakikalığına kapatıp açarak çözmüştüm sorunu.
  • modemi resetleyerek bu dertten kurtulabildim. çokkez başıma geldi hep reset atarak girebildim. 4-5 GÜNDÜR SORUN YOK
    blgisayardan dahil psn store giremiyordum
  • Hala giremiyorum. Yok mu çözüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 Sxe hatası
    11 yıl önce açıldı
    ps4 CE-33986-9 hatası
    9 yıl önce açıldı
    Ce-37732_2 hatası yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.