Şimdi Ara

ps4 vs pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde böyle karşılaştırmalar çok saçmadır ancak aklıma takılan bir çok soru olduğu için bu konuyu açayım dedim elimde son olarak upgrade daha edemediğim 1.5 senedir kullandığım bir pc var teknik özellikler i5 3330 -4gb ram-r7 240-350watt psu-h61m-k anakart 1500 tlde bir bütçem var bu pc r9 380x takıp 8gb ram yapıp psu değiştirsem mi daha mantıklı olur yoksa direk ps4 mü alayım ilk önce grafik delisi değilim oyunları 900pde oynayacağım 30 fps oyun oynarım ama hedefim hep 60 fps ileride 1080pye geçebilirim şu na kadar araştırmalarımdan şunları gördüm bu arada 4 sene dokunmayacağım pcye ama mediumda oynatsın yeter
    ps4te
    pc ile aralarında grafik olarak çıldırılacak fark yok
    exlusive oyunlar
    yeni çıkmış oyunlar kardeşlikle 103 tlye geliyor
    4 sene gider büyük ihtimal
    kol rahatlığı
    pc
    partikül fiziksel etkileşimler çok iyi ve konsolcular ne derse desin grafikler ps4ten daha iyi
    oyunlar indirimde ucuza geliyor ancak kardeşlik sistemi gibi bir şey olmadığı için oyunlar 180tl
    klavye fare rahatlığı
    60 fps sabit
    evet benim bildiklerim bunlar siz hangisini önerirdiniz
    edit:pcde modlama da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microatx -- 27 Kasım 2015; 19:53:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: microatx

Normalde böyle karşılaştırmalar çok saçmadır ancak aklıma takılan bir çok soru olduğu için bu konuyu açayım dedim elimde son olarak upgrade daha edemediğim 1.5 senedir kullandığım bir pc var teknik özellikler i5 3330 -4gb ram-r7 240-350watt psu-h61m-k anakart 1500 tlde bir bütçem var bu pc r9 380x takıp 8gb ram yapıp psu değiştirsem mi daha mantıklı olur yoksa direk ps4 mü alayım ilk önce grafik delisi değilim oyunları 900pde oynayacağım 30 fps oyun oynarım ama hedefim hep 60 fps ileride 1080pye geçebilirim şu na kadar araştırmalarımdan şunları gördüm bu arada 4 sene dokunmayacağım pcye ama mediumda oynatsın yeter
    ps4te
    pc ile aralarında grafik olarak çıldırılacak fark yok
    exlusive oyunlar
    yeni çıkmış oyunlar kardeşlikle 103 tlye geliyor
    kol rahatlığı
    pc
    partikül fiziksel etkileşimler çok iyi ve konsolcular ne derse desin grafikler ps4ten daha iyi
    oyunlar indirimde ucuza geliyor ancak kardeşlik sistemi gibi bir şey olmadığı için oyunlar 180tl
    klavye fare rahatlığı
    60 fps sabit
    evet benim bildiklerim bunlar siz hangisini önerirdiniz
    edit:pcde modlama da var

1000-1300 liraya ekran kartı + 300-400 liraya psu + 200 liraya ram almak mı daha mantıklı olur ?
    1500 liraya ps4 almak mı ?

böyle bir versusda ps4 almak daha mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci0101 -- 27 Kasım 2015; 19:59:30 >

• Bana göre konsolda oynaması tek zevk veren oyunlar pes-fifa fps tarzı oyunlar zevk vermiyor konsolda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşmüşlerin Efendisi'ni oynayacaksan ps4 alman daha hayırlı senin açından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.