Şimdi Ara

PS4'ü garantiye yolladım, tamir edildi denildi ama çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi 4 gün önce PS4'ü garantiye yolladım burdada konu açmıştım sorunla ilgili. Elektrik gidip geldi ve ps4 açılmadı, perşembe günü beni garantiden aradılar ve tamir edildiğini söylediler bugün cihaz elime ulaştı cihazı açmaya çalıştığım zaman mavi ışık yanıyo 1 saniye sürmeden cihaz kendi kendine kapanıyo 3 4 kere denedim açılmıyo eski halinden daha kötü olmuş ne yapmamı önerirsiniz garanti yerini aradım kaç kez ama cevap vermiyor elim ayağım bağlı kaldı bi akıl verirseniz mutlu olurum cihazın garantisi ASYA ELEKTRONİK hepsiburada.com dan almıştım.

• histeria60 kullanıcısına yanıt
    Yapilacak tek şey var.oda garantiye verdiğin yere geri götürmek. Tekrar geti alacağın zamanda orda test ettirmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: histeria60

Başlıkta da belirttiğim gibi 4 gün önce PS4'ü garantiye yolladım burdada konu açmıştım sorunla ilgili. Elektrik gidip geldi ve ps4 açılmadı, perşembe günü beni garantiden aradılar ve tamir edildiğini söylediler bugün cihaz elime ulaştı cihazı açmaya çalıştığım zaman mavi ışık yanıyo 1 saniye sürmeden cihaz kendi kendine kapanıyo 3 4 kere denedim açılmıyo eski halinden daha kötü olmuş ne yapmamı önerirsiniz garanti yerini aradım kaç kez ama cevap vermiyor elim ayağım bağlı kaldı bi akıl verirseniz mutlu olurum cihazın garantisi ASYA ELEKTRONİK hepsiburada.com dan almıştım.

hocam çok korkmayın öncelikle elektrik gidip geldiğinde büyük ihtimal yazılımsal bir hata olmuştur donanımsal bir şey yoktur eğer düşmediyse,bir yere çarpmadıysa vs.

sisteme en yeni güncelleme tekrar yükleniyordu nasıl olduğunu unuttum ama buna benzer konular var araştırırsanız bulursunuz. isterseniz riske atmayın garantiye verin siz bilirsiniz fakat korkacak bir şeyi yok.

• Hepsiburadayla görüştüm cihazı bize yollayın eğer tamir olmazsa yeni cihaz yollarız dediler eğer yeni cihaz yollarlarsa 150 200 tl kalan miktarı ödeyip Sony Eurasia garantili cihaz yollamalarını talep edicem.
  • quote:

Hepsiburadayla görüştüm cihazı bize yollayın eğer tamir olmazsa yeni cihaz yollarız dediler eğer yeni cihaz yollarlarsa 150 200 tl kalan miktarı ödeyip Sony Eurasia garantili cihaz yollamalarını talep edicem.

en mantıklısı böyle olur dediğiniz gibi. fakat makinede ciddi bir şey yoktur endişelenmeyin yazılımsal bir sorun oluşmuş büyük ihtimalle.

Bu arada eğer cihazın tamiri olursa bu tip durumları engellemek amacıyla 50-60 tl'ye ups adlı bir cihaz satılıyor. elektrik giittiğinde falan akımı bir süre tutuyor ve cihaz kapanmıyor. bir bu cihaza da bakın derim güvene alırsınız makineyi.

Ve de bu gibi durumlarda eğer elektrik kesintisi haber verilmezse bir elektrnik cihazınız bozulduğu takdirde devlete dava açıp parasını alabiliyorsunuz böyle bir hakkınız da var belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82BEAE867 -- 5 Nisan 2015; 12:17:56 >

• verdeğiniz değerli bilgi için çok teşekkür ederim, eğer tamir olursa dediğiniz cihaza bakıcam, ama açık konuşmak gerekirse cihazı tamiri yapılmamasından yanayım yeni eurasia garantili cihaz göndermelerini istiyorum sizce tamir olur mu bu normalde garantiye gitmeden önce bi sıkıntı yaşamamıştım çevirici ile ilgili acaba sorun ondan mı kaynaklıdır
  • quote:

verdeğiniz değerli bilgi için çok teşekkür ederim, eğer tamir olursa dediğiniz cihaza bakıcam, ama açık konuşmak gerekirse cihazı tamiri yapılmamasından yanayım yeni eurasia garantili cihaz göndermelerini istiyorum sizce tamir olur mu bu normalde garantiye gitmeden önce bi sıkıntı yaşamamıştım çevirici ile ilgili acaba sorun ondan mı kaynaklıdır

rica ederim ne demek :)

çeviriciden olduğunu sanmıyorum ya bu gibi durumlarda genelde hep yazılımsal sorunlar olur. büyük ihtimal bazı sistem dosyaları silinmiştir tekrar yüklenildiği takdirde sorun ortadan kalkar.

Bence de yeni eurasia cihaz daha mantıklı üstüne bir de o dediğim ups'den alırsınız hiç sorun olmaz bence göndermeden önce bir diyin ben değişim hakkımı kullanmak istiyorum 150 daha koyayım eurasia yollayın bana diye. belki kabul ederler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roose Bolton.

quote:

verdeğiniz değerli bilgi için çok teşekkür ederim, eğer tamir olursa dediğiniz cihaza bakıcam, ama açık konuşmak gerekirse cihazı tamiri yapılmamasından yanayım yeni eurasia garantili cihaz göndermelerini istiyorum sizce tamir olur mu bu normalde garantiye gitmeden önce bi sıkıntı yaşamamıştım çevirici ile ilgili acaba sorun ondan mı kaynaklıdır

çeviriciden olduğunu sanmıyorum ya bu gibi durumlarda genelde hep yazılımsal sorunlar olur. büyük ihtimal bazı sistem dosyaları silinmiştir tekrar yüklenildiği takdirde sorun ortadan kalkar.

Bence de yeni eurasia cihaz daha mantıklı üstüne bir de o dediğim ups'den alırsınız hiç sorun olmaz bence göndermeden önce bir diyin ben değişim hakkımı kullanmak istiyorum 150 daha koyayım eurasia yollayın bana diye. belki kabul ederler.

Sizin cihazınız eurasia garantili mi ve eurasia garantiliyse çevirici var mı ondada ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roose Bolton.

quote:

Sizin cihazınız eurasia garantili mi ve eurasia garantiliyse çevirici var mı ondada ?

ben migrostan almıştım dolayısıyla eurasia garantili değil. ps4'ün içinden çıkan çeviriciyi kullanıyorum hiçbir sorun olmadı şu ana kadar. eurasia garantilide de aynı çevirici olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.