Şimdi Ara

PS4 Sistem Yazılımı Güncellemesi 4.72 Yayınlandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dostum Pro'yu bilmiyorum ama sorun donanımsal değil, yazılımsal. Atla deve değil hocam menüler, o kadar oyunu açan sistem menülerde mi kasacak? Sony'nin iş bilmezliği.
  • Benimde menülerde bile çok yavaştı güvenli modda Veritabanını Onardım uzun sürebilir ama işe yarıyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Balta Harry

    Dostum Pro'yu bilmiyorum ama sorun donanımsal değil, yazılımsal. Atla deve değil hocam menüler, o kadar oyunu açan sistem menülerde mi kasacak? Sony'nin iş bilmezliği.


    çok haklısın.. ps3 arayüzü ne kadar hızlıydı.. şimdi niye bu kadar yavaş aklım almıyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • arayüzün takılma sorununu gameplay kaydini 30 saniyeye çekerek düzelttim o konuda bug var siatemde, gameplay kaydi ne kadar buyuk olursa o derece lag yapiyor cihazda bulunan hdd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kazumatr

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Boone

    Arayüzü baştan aşağı değiştirseler ya. Bu kadar hantal ve gereksiz yere kasan arayüz görmedim ben hayatımda. Xbox gibi sade bir arayüz ile paşa paşa kullansak ne güzel olur. Oradan oraya uçuşan şeylere, gereksiz hantal efektlere ne gerek var be Sony?
    </blockquote>
    Xbox one s i 15-20 dk deneme imkanım oldu.

    Öyle bahsedildiği gibi süper bi arahüze sahip değil.Bi paylaş tuşuna basıyorsun bekle babam bekle menu gelecek.Oyunu açtığınızda hele bi ana ekrana geçin nasıl kasılıyor rahatça görüyorsunuz.

    Bunu deneyimledikten sonrada xbox arayüzü çok akıcı diyenlerin alayı yalancı olduğunu düşünüyorum artık.Sizde ya deneyimlemediniz yada gözünüze çarpmadı.



    Ha dostum ben dışarıdan gördüğüm kadarıyla sadeliğine kapıldım. Denemedim yoksa.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: OnrGrTR

    her geçen gün kalite artıyor ps4 te .?


    Dedi ve God Of War e3 2017 fragmanını izlerken keşke Xbox'ın menüleri Kağnı gibi olsa da şu oyun Xbox one gelse diye bir iç çekti.Sonra canı içli köfte çekti ama saat geç olmuştu her yer kapalıdır diye almaya gitmedi.Kim bilir belki de o saate çıkmaya maçası yemedi.Ama içli köfte yemeye kararlıydı.Ancak bu şekilde God Of War'ı unutabileceğini sanıyordu oysaki ne demiş murat kekilli abimiz unutmak o kadar kolay mı sandın.En sonun da içli köfte almaya karar verdi saatler gece 00 00 gösteriyordu ama o kararlıydı madem ki God Of War Xbox'a gelmiyor bende içli köfte yerim arkadaş diyordu ama bilmiyordu ki içli köfte girerken tat verir çıkarken acı.Olsun yaşayarak öğrenecekti ve yola koyuldu.Evet içli köfteye kavuşabilecek mi. Yolda neler yaşayacak. İçli köfte almaya giderken kiminle karşılaşacak.Macera devam edecek bizimle kalın.




  • ya sonycim birak bunlari lutfen tamam guzel hdd destegi verdin filanda su LIFE IS BLACK TIGER oyununu cikart bir sey yap artik GOTY oyunu neden tek fragmanda biraktin anlamam yeni fragmanlar ve hikaye videosu istiyoruz sonycim lutfen efao bir oyundan ses soluk cikmiyor ayip
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.