Bildirim
PS4 Ses Var Görüntü Yok Yardım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Dostum goruntu sifirlamayi bir dene. insallah donanimsal degildir. Cihazlar saka maka patir patir dokuluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: offbeat_ninja
Dostum goruntu sifirlamayi bir dene. insallah donanimsal degildir. Cihazlar saka maka patir patir dokuluyor.
ekrana hiç bir şey gelmiyor ki nasıl sıfırlayacağım görüntüyü? menudeki o muzik sesi geliyor ama görüntü yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lucky Luciano
quote:
Orijinalden alıntı: offbeat_ninja
Dostum goruntu sifirlamayi bir dene. insallah donanimsal degildir. Cihazlar saka maka patir patir dokuluyor.
ekrana hiç bir şey gelmiyor ki nasıl sıfırlayacağım görüntüyü? menudeki o muzik sesi geliyor ama görüntü yok.
Hocam goruntu resetlemek icin goruntu gelmesine gerek yok. buyuk olasilikla goruntuyu resetlersen duzelir gibime geliyor. Youtube a bak orda muhakkak vardir. -
bencede kardes göruntuden kaynaklanıyo göruntuyu resetle -
quote:
Orijinalden alıntı: emre343434
bencede kardes göruntuden kaynaklanıyo göruntuyu resetle
nasıl resetleniyor yardımcı olur musun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lucky Luciano
quote:
Orijinalden alıntı: emre343434
bencede kardes göruntuden kaynaklanıyo göruntuyu resetle
nasıl resetleniyor yardımcı olur musun?
açma kapama düğmesine uzun süreli bas. kapalıykendi sanırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X